Nul WhatsApp på gamle mobiler

Dette ur er som “hole in one”

Ingen tvivl om, at Apple Watch er verdens førende allround smartwatch. Apple er nok også nummer ét til fitness, motion og sundheds-måling. Det betyder dog ikke, at Apple Watch er bedst til alle ting.

Det er det Apple f.eks. ikke som golf-ur. Her mener mange, at Garmin er nummer ét. Firmaet, som mange også kender fra GPS modtagere til f.eks. biler, både og fly.

For at styrke sin position blandt alverdens golfspillere har Garmin netop lanceret sit nye Approach S62 smartwatch. Det indeholder en række nye features i forhold til forgængeren S60 og husker udseendet af 41.000 golfbaner verden over.

Garmin Approach husker detaljer fra over 41.000 golfbaner verden over. (Foto: Garmin)

Det centrale element i Garmin Approach S62 er en ”Virtual Caddie” app, der bl.a. husker alle detaljer om de mange golfbaner. Caddien kan samtidig analysere vigtige detaljer som vind, banens layout og golfspillerens tidligere slag, inden den foreslår den bedste kølle til hvert slag.

Approach S62 har fået større display end forgængeren, og det er nu helt i farver. Skærmen er på 1,3 tommer og har så stor kontrast, at den kan læses selv i direkte sollys. Uret er naturligvis stødsikkert og har desuden fået en urkrans (”bezel”) er i ridsefast keramik.

Ifølge Garmin adskiller Approach S62 sig fra sine rivaler med en evne til at lægge en strategi for hver bane og finjustere golfspillerens runde alt efter dennes dagsform. Når spilleren f.eks. lander afsides og ikke kan se flaget ved næste hul, viser urets PinPointer funktion den prævise retning til flaget.

Som på andre moderne smartwatches kan man med få klik udskifte skærmens udseende. Her ligner Appproach S62 et klassisk herreur. (Foto: Garmin)

Garmin-nyheden bruger en PlaysLike Distance funktionen til at justere afstande, så der tages højde for slag op og ned ad bakke. Med Hazard View kan golfspillere hurtigt scrolle gennem hvert hazard på kortet for at få korrekte oplysninger om afstande og vide, hvad de skal undgå under spillet.

Via Green View viser uret hver enkelt greens ægte form, uanset hvor spilleren befinder sig på banen. Derudover anvender Approach S62 en Autoshot Round Analyzer til at måle og gemme slagenes distancer.

Golf-entusiaster kan få endnu mere indsigt i deres spil, når de parrer Approach S62 med Garmin Golf-app’en. Statistikker bliver beregnet i appen og efterfølgende sendt til uret, så brugere kan se deres handicap, nøjagtighed på fairway og greens. Desuden giver app’en spilleren mulighed for at deltage i ranglister og turneringer med andre spillere verden over.

https://www.youtube.com/watch?v=Zh6OGAjfvfY%20

Da Approach S62 er et smartwatch, kan det mere end at spille golf. Uret kan f.eks. måle spillerens puls meget nøjagtigt og holde øje med sin bærers overordnede sundheds-tilstand. Det sker via en Pulse Ox sensor, som bl.a. kan vurdere blodets ilt-niveau,

Garmin-nyheden kan naturligvis også modtage notifikationer fra mobiltelefonen om f.eks. e-mails, opkla,d sms og kalender aftaler. Derudover kan man bruge uret til at måle sine aktiviteter i f.eks. løb, cykling og svømning. Endelig har uret integreret Garmin Pay til trådløs betaling.

Approach S62 kan køre i 14 dage på en batteri-opladning, når GPS’en er slået fra. Er den tændt, begrænses spilletiden til maksimalt 20 timer. Prisen i Danmark for det avancerede golf-ur er 4.599 kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: Garmin)

(Foto: Garmin)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nul WhatsApp på gamle mobiler