3 skruer op i Danmark

Sådan har I aldrig fået en iPhone før

Amerikaneren Elon Musk er en mester i at skabe omtale af sig selv og sine projekter. Selv negative overskrifter er Musk god til at vende til en fordel. Lidt i samme ånd som salig Simon Spies, der mente, at al omtale er bedre end ingen omtale.

Da Elon Musk for nogle måneder siden præsenterede verdens første eldrevne pick-up – på amerikansk en ”truck” – skete det ved et temmelig uheldigt pressemøde. Den fremviste prototype gik nemlig i stykker, da Tesla ville demonstrere dens kuglesikre ruder.

Never mind. I dag er Tesla ved at overhale den tyske VW gigant i børsværdi, og Elon Musk har vist sin futuristisk designede Cybertruck frem i praksis ved at bruge den som privatbil og invitere showbiz kendisser ud på en elektrisk køretur.

Cyberphones “overfrakke” i titanium lægger sig som en beskyttelse uden om den oprindelige iPhone 11 Pro og får den til at se helt anderledes ud. (Foto: Caviar)

Hvor meget magt og indflydelse Musk efterhånden har, kan bl.a. ses på alle de kopier af Cybertruck, der er fulgt i kølvandet siden da. Der gik f.eks. kun nogle få dage, før en flot LEGO model af pick-uppen stod klar. Desuden kom direkte kopier af Cybertruck frem i Kina og Rusland.

Den seneste Cybertruck inspirerede nyhed har Elon Musk dog næppe direkte indflydelse på, selvom man da sagtens kunne forestille sig, at han ville købe et eksemplar. Penge har mange-milliardæren rigeligt af.

Nyheden er en iPhone 11 Pro telefon, der er bygget om, så den ligner en Tesla Cybertruck, man kan bære i hånden og bruge til både samtaler, internet og til at streame musik med.

Cyberphone har samme kantede og futuristiske design som forbilledet Cybertruck fra Tesla. (Foto: Caviar)

Den nye Cyberphone kommer fra russisk/italienske Caviar, der ofte har vakt opsigt med sine kreative modifikationer af iPhones og Samsung Galaxy mobiler.

De fås bl.a. i ægte guld, platin og pels – eller man kan købe dem med indgraverede portrætter af kendte politikere på bagsiden. Caviar sælger endda markedets første AirPods Pro øretelefoner i 24 karat guld i stedet for Apples kedelige plastik i hvidt.

Den meget anderledes designede iPhone fra Moskva er pakket ind i titanium, der har en PVD-coatet overflade for at gøre coveret mere sikkert mod ridser i det dyre metal. Knapperne på iPhone er anodiseret, og hvis man ikke lige ve’ det, er det svært at se, at den kantede mobil gemmer på en Apple.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Mdxry4QZY7o&feature=emb_logo

Indmad og skærm har Caviar tilsyneladende ikke gjort noget ved. Skærmglasset er også det helt almindelige. Det er ikke kugle-sikkert som på forbilledet fra Tesla.

Til gengæld kan man allerede i dag købe en Cyberphone og få den leveret. Hos Tesla kan man kun forudbestille en Cybertruck og så håbe på, at den står foran hoveddøren om et par år.

Man kan vælge at få sin Cyberphone som en modificeret iPhone 11 Pro eller en den større iPhone 11 Pro Max model. Priserne er som altid pebrede hos Caviar. 16.000 US dollars skal man nok regne med. Det svarer til 110.000 kroner, man skal lænse sit kreditkort for….

(Indledningsfoto til artiklen: Caviar)

Det kantede titanium cover beskytter iPhone skærmen effektivt. Glasset er dog ikke kuglesikkert som på forbilledet fra Tesla. (Foto: Caviar)

Det specielle Caviar cover i titanium kan foldes, så den fungerer som stander for telefonen. (Foto: Caviar)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 skruer op i Danmark