Pas på jeres e-mail kommunikation

En taske fuld af toner

I meget gamle dage var det populært med rejse-grammofoner. Det var bærbare pladespillere i en taske eller kasse, hvor der også var plads til en håndfuld singler, som man kunne afspille i haven, på stranden, på skovturen, i sommerhuset eller i vennernes hybel.

Rejse-grammofonen blev siden afløst af først Sonys Walkman og bagefter Apples iPod. I dag bruger man mobiltelefonen og streamet musik, der blæses ud i trådløse højttalere.

Det betyder dog ikke, at rejse-grammofonen er glemt. Amerikanske Crosley bygger stadig mange forskellige pladespillere i klassisk design – deriblandt og flere til bærbart brug,

Den seneste nye er Crosley Messenger Turntable. Den kommer indpakket i en elegant taske, der virkeligt ligner en Messenger. De færreste vil tro, at man slæber rundt på et musik-anlæg med pladespiller. Nok snarere, at der ligger papirer eller en tablet i tasken.

Det retro musik-anlæg, man kan tage med til stranden. (Foto: Crosley)

Crosley grammofonen har tre hastigheder og kan derfor afspille både LP’er, singles og gamle 78’er plader på vinyl og lak. Maskinen har indbygget stereo-forstærker, to højttalere og et hovedtelefon stik. Desuden kommer den med Bluetooth, så man kan forbinde trådløse øretelefoner eller eksterne højttalere.

Messenger tasken er fremstillet af nydeligt canvas. Den lukkes med lynlås og har flere lommer til vinylplader, batterier osv. Det skægge retro musik-anlæg kan nemlig holdes kørende ved hjælp af seks almindelige batterier i AA størrelse, hvis der ikke lige er en stikkontakt i nærheden.

Crosley Messenger Turntable koster 78 britiske pund eller ca. 700 kroner. Måske den oplagte gave til vinylfans, der også gerne vil høre analog musik udendørs…..

(Indledningsfoto til artiklen: Crosley)

Betjeningen kan næsten ikke blive nemmere. (Foto: Crosley)

Crosley pladespilleren er pakket ind i en nydelig Messenger taske af canvas. (Foto: Crosley)

Pladespiller tasken rummer flere praktiske lommer. (Foto: Crosley)

(Foto: Crosley)

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas på jeres e-mail kommunikation