I morgen er det slut med Windows 7

OnePlus viser superhurtig skærm

OnePlus gjorde sig berømt på at være klassens frække dreng. Den, der drillede markedets helt store med billige mobiltelefoner, som kunne det samme som de dyre, men kun kostede godt det halve. ”Flagship Killer” kaldte OnePlus sig selv.

I dag er OnePlus’ telefoner stadig stærke og lækre, men de er ikke helt så billige længere. Al den nyeste elektronik koster penge, ligegyldigt om man hedder OnePlus, Apple, Samsung eller Huawei.

Nu forsøger OnePlus tilsyneladende at skabe sig et nyt image. OnePlus vil være den, der præsenterer den nyeste teknologi før alle andre. På dét punkt vil OnePlus gerne slå sin store kinesiske rival Huawei.

Det indledende forsøg lykkedes ganske godt sidste år. Da var OnePlus først på markedet med skærme, der var 50 procent hurtigere end det normale. De kørte med 90 i stedet for 60 Hz. Det vil sige, at billedet opdateres 90 gange i sekundet. En fin ting, når man bruger sin smartphone til at se video eller spille computerspil.

Her sammenligner OnePlus sit nye display med andre skærme på markedet. Foto: Mydrivers)

I den forløbne uge løb OnePlus så ind i et decideret anti-klimaks. Fabrikanten inviterede til et storslået pressemøde i USA, hvor fremtidens mobiltelefon skulle præsenteres. Intet mindre.

De fleste er enige om, at OnePlus Concept One mobilen var en fuser. Den eneste reelle nyhed var et glaspanel på bagsiden, der kunne ændre farve og på den måde skjule kameraerne i mørke, når de ikke blev brugt.

Desuden var koncept-telefonen klædt i orange læder, fordi OnePlus har et samarbejde kørende med den britiske Formel-1 stald McLaren. Ellers lignede nyheden egentlig alle andre moderne mobiler.

I dag holdt OnePlus så sit næste pressemøde. Under meget mere beskedne forhold i Kina, som kun få udvalgte medier blev inviteret til. Til gengæld var nyheden noget mere konkret. En detalje, som alle vil få glæde af i den kommende OnePlus 8 telefon.

OnePlus viste det nye superhurtige Fluent OLED display ved et lille pressemøde i Kina i dag. (Foto: Weibo)

Nyheden er, at den næste OnePlus kommer med AMOLED kærme på 120 Hz og 2K opløsning, hvilket svarer til Quad HD. Det vil sige, at displayet er dobbelt så hurtigt som på normale mobiltelefoner og 30 pct. rappere end på den nuværende topmodel OnePlus 7T Pro. Se – det er da noget, man kan bruge.

Spændende bliver det at se, om OnePlus kan holde prisen nede på sin næste generation af mobiler. Ingen andre OLED skærme kan på nuværende tidspunkt komme op på den hastighed. Nogle få LCD displays kan, og et af dem sidder på Razers seneste nye gamer telefon.

I forbindelse med pressemødet i Kina kom det også frem, at OnePlus 8 Pro udstyres med Qualcomms nyeste Snapdragon 865 processor, får 12 GB RAM og sikker 256 og 512 GB lager at boltre sig på.

Måske OnePlus har mere i ærmet, som skal offentliggøres, inden den 8. generation får officiel premiere til foråret. Vi får se i de kommende uger….

(Indledningsfoto: Mydrivers)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I morgen er det slut med Windows 7