Brug din mobil udendørs i frostvejr

Cover har ekstra skærm til mobilen

En af de store skuffelser i 2019 var, at vi blev snydt for den nye generation af folde-telefoner. Dem markedsførte Samsung og Huawei ellers med brask og bram for knap et år siden-

Samsungs Galaxy Fold er i mellemtiden kommet på markedet efter lange ventetider, mens Huaweis Mate X ikke sælges uden for Kina, En tredje folde-telefon – Motorolas nye Razr – er også forsinket.

Hvad gør man så, hvis man gerne vil have et større display på sin Android eller iPhone – eller gerne vil have skærmen opdelt i to dele, så man lettere arbejde med to apps på samme tid?

(Foto. castAway)

De fleste vil jo nok svare – vent. De første folde-telefoner til Android, som kan betales for menneske-penge, kommer senere på foråret. Apple pusler også med ideen om en klap-iPhone, men den kommer næppe i år. iPhones med 5G er langt vigtigere.

Heldigvis er der nu dukket en smart mellem-løsning op, der fungerer både med Android og iPhone. Det er et cover, som har en ekstra skærm i.

CastAway hedder nyheden, der gør det muligt at åbne flere apps på samme tid, copy/paste mellem dem eller at få adgang til filer og fotos fra hver af de to skærme.

Elegant løsning for dem, der gerne vil have en foldemobil, men ikke vil undvære deres nuværende telefon. (Foto: castAway)

Den ekstra skærm er ekstremt tynd. Den fungerer som en tablet, der fås i størrelserne one/S på 5,8 tommer, one/L på 6,3 tommer og one/XL på 6,9 tommer. På den måde kan man få en ekstra skærm, der passer i format til de fleste smartphones på markedet.

castAway coveret forbinder sig til mobiltelefonen enten via Bluetooth eller Wi-Fi. Den støtter dual-boot i både iOS og Android, og alt efter anvendt app kan den fungere med multitasking, separate apps på hver skærm eller split-screen.

Sidstnævnte kan f.eks. bruges til spil, hvor action foregår på det ene display, mens scorings-lister og kommunikation med andre online gamere vises på det andet.

castAway ligner en folde-telefon, men er i virkeligheden to skærme, der kan multitaske. (Foto: castAway)

Ud over skærmen indeholder castAway også mikrofon og kameraer foran og bag. Der er sågar afsat plads til en SD-skuffe til memory kort og et traditionelt 3,5 mm hovedtelefon stik. Endelig fungerer castAway jo også som et beskyttelses-cover, der klappes sammen omkring mobiltelefonen.

CastAway forsøger i øjeblikket at hente finansiering til en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter portalen Indiegogo. Her har coveret stor succes med over 2.200 forudbestillinger.

Interesserede kan bestille et skærm-cover til sig selv til en favørpris, der begynder ved 1.590 kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: castAway)

(Foto: castAway)

(Foto: castAway)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brug din mobil udendørs i frostvejr