Her er de nye AirPods Pro

Placér din laptop på papir

Kender du ”origami”? Den japanske papir-folde-kunst, der kan frembringe alt fra smukke bord-dekorationer til papirfly, som kan holde sig svævende i luften i forbløffende lang tid.

Origami kunsten har nu fået et medlem, som vil passe på alle skriveborde. Den nye g.flow laptop stand er nemlig både let, elegant, praktisk og miljø-rigtig. Den er nemlig foldet af genbrugs-papir.

Den små-geniale gadget er designet af Studio Grape Lab i Sydkorea. Den vejer kun 40 gram, kan let foldes ud og sammen – og så kan den bære en laptop på op til fem kilo.

Tro det eller ej. Denne praktiske laptop stander er lavet af genbrugs-papir. (Foto: Grape Lab)

Tag i øvrigt ordet papir helt bogstaveligt. G.flow er ikke lavet af pap, men af gammelt papir. Hemmeligheden ligger i, hvordan man folder det. I dette tilfælde bliver standeren både stabil og placerer laptoppen i en ergonomisk korrekt vinkel. Man gavner miljøet, sin nakke og sin underarm på samme tid.

Udfoldningen kan minde om en harmonika, og standerens særlige zig-zag form giver naturlig køling til en travl laptop. Desuden kan g.flows bæreæske bruges som praktisk smartphone stander.

Pynten og dekorationerne på siden af laptop standeren er kreeret af kunstnere med intellektuelle handicaps. Åndsvage hed de vist i gamle dage.

Den specielle zig zag foldeteknik skaber en naturlig køling til laptoppen. (Foto: Grape Lab)

Endelig er g.flow fremstillet uden brug af kemi og giftige lakker. Med andre ord kan den smides direkte til genbrug, når den engang er slidt op og skal afløses.

Grape Lab forsøger i øjeblikket at finansiere en stor-produktion af sin laptop-stander via iværksætter-portalen Kickstarter. De ønskede penge er for længst indkommet, men interesserede kan fortsat forudbestille et eksemplar til sig selv.  De koster fra kun 16 USD eller ca. 108 kroner. Levering vil ske I december.

Måske en god idé som en julegave til de mennesker, der trænger til at tænke lidt mere i genbrug og klima….

Mens man bruger sin g.flow stander til sin laptop eller tablet, kan bæreæsken fungere som en fin holder til mobiltelefonen,. (Foto: Grape Lab)

Standerne kan folde ud og sammen på et øjeblik. Den vejer kun 40 gram. (Foto: Grape Lab)

Laptop standerens sider er pyntet med kunst, som mentalt handicappede har skabt. (Foto: Grape Lab)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er de nye AirPods Pro