Garmins Fenix 6 er blevet sejere

Hvilken morgenmad støjer mest?

Som børn har vi sikkert alle forsøgt at få vores mad – og måske allermest vores morgenmad – til at støje ved middagsbordet. Den skulle gerne knase og poppe så meget på tallerkenen og i munden, at de andre ved bordet følte sig generet. Især, hvis man var lidt sur på dem og vidste, at de var sarte med deres hørelse.

Denne skægge nye opfindelse får morgen-knaset – eller for den sags skyld også suppen, havregrøden eller andet spisbart til at larme mere end nogensinde før. Skålen forvandles til en horn-højttaler, der godt kan minde om vores oldeforældres grammofon.

Den nye Snap Crackle and Pop Amplification Cereal Bowl forstærker lyden fra alt, man lægger i den. Måske man ligefrem kan lave konkurrencer om, hvad det lige nu er, man hører. Er det koldskål, Guldkorn, tomatsuppe, müesli eller måske spaghetti med kødsovs?

Ideen til den audio-visuelle måde at spise på fik den amerikanske kunstner Dominic Wilcox, da han så, at Kelloggs udskrev en konkurrence om at gøre morgenmad sjovere og mere interessant for familier med børn.

Wilcox’ svar er en gul ”cereal” skål udstyret med et rødt tuba horn, der forstærker lyden nede fra skålen. Aller-flottest lyder det, når man hælder kold mælk over Rice Krispies, hævder opfinderen.

Han tager i øvrigt også hensyn til forældrene, der skal høre på ungernes forsøg på at skabe en kakkofoni symfoni ved morgenbordet. Den batteri-drevne skål med forstærker har både en volumen knap og en on/off afbryder….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garmins Fenix 6 er blevet sejere