Tjek Obamas nye spilleliste

Kandao gør video-konferencer rigtigt pro

Tele- og video-konferencer er blevet en populær foreteelse i mange organisationer, virksomheder og i den offentlige sektor. Det er da også smart, når flere kan sidde om hver sit bord og kommunikere med f.eks. kolleger eller kunder et andet sted i verden.

Problemet er ikke så stort, så længe der er tale om telekonferencer. Til det formål kan man få mange udmærkede enheder med flere mikrofoner i, som man placerer midt på mødebordet.

Så er det straks værre, når der skal billede på. Nu ser man pludselig folk danse rundt omkring bordet for at blive fanget af et videokamera. Eller man anvender et fast kamera, der viser hele lokalet med sit vidvinkel objektiv. Ingen nærmere detaljer af den talende person.

Det nye Kandao Meeting system klarer den udfordring meget bedre. Den flaske-lignende enhed rummer et 360 graders kamera. Da der samtidig er otte mikrofoner, kan Kandao lynhurtigt stedfæste den talende person og zoome vedkommende ind i midten af billedet, som modtageren ser. Optagelserne foregår i 8K video, så man får alle detaljer med. På godt og ondt.

Kandao har indbygget samme kunstige intelligens, som man også ser i nye mobiltelefoner. Den bruges f.eks. til ansigts-genkendelse, der automatisk drejer op eller ned for lyden, alt efter hvem der taler ved mødet.

Man kan også vælge mellem tre faste opsætninger. Det kan f.eks. være fokus på en mødeleder og taler med små klip til de andre mødedeltagere. Det kan også være en split-view af alle dem, der diskuterer. De ses så som vinduer på skærmen. Eller det kan være et ”globalt” billede af de medvirkende uden zoom og auto fokus.

Kandao Meeting har en indbygget højttaler og forstærker Wi-Fi og Bluetooth samt mulighed for at streame live i 1.080 punkters Full HD kvalitet. Prisen ligger på 659 USD eller ca. 4.500 kroner….

Med Kandao kan man komme helt tæt på hver deltagers ansigt.

https://www.youtube.com/watch?v=L-jWnnRDU8Q%20%20%20

Når Kandao ikke er i brug, ligner den sort kaffedåse eller en trådløs højttaler. Et tryk i toppen, og det 360 graders kamera popper op.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjek Obamas nye spilleliste