Nu taler Nintendo Switch Android

iPhones får først 5G i 2020

Apple har åbenbart ikke voldsomt travlt med at få 5G indbygget i sine mobiltelefoner. Sandsynligvis vil det først ske i september 2020, når 13. generation af iPhone kommer på gaden. Til gengæld vil alle nye iPhone modeller få 5G ombord til den tid.

Apple vil være sikker på, at markedet vil være stort nok, inden firmaet lancerer sine 5G telefoner. De vil blive endnu dyrere end de nuværende iPhones. Derfor vil folk først købe dem, når de rent faktisk også kan bruge de lynhurtige telefoner til noget.

I øjeblikket kappes en række lande og Android fabrikanter om at blive verdens første 5G lande. Men selv her vil det kun være landenes storbyer, som får de nye netværk i år. Måske lige med undtagelse af Monaco, hvor Huawei er ved at installere 5G lige nu. Men hele Monaco fylder altså heller ikke mere end godt 2.000 kvadrat kilometer.

Sydkorea er meget langt fremme med 5G. Ikke så mærkeligt, når man er hjemmebane for de to telegiganter Samsung og LG. USA ruller også 5G ud i en række storbyer, ligesom Storbritannien gør det i disse måneder.

På hardware-siden har Samsung, Huawei, OnePlus, Vivo og ZTE telefoner, der bliver solgt til de nye 5G installationer i England. Alle de større smartphone fabrikanter har 5G modeller på vej, som kan udnytte den utrolige hastighed, som de nye mobilnet fra Nokia, Ericsson og Huawei kan tilbyde.

Apple er ved at sikre sin 5G fremtid. Æble-firmaet vil nemlig købe 5G-modem afdelingen hos chip-giganten Intel. På den måde bliver Apple uafhængig af især kinesiske chipfabrikanter og bliver ikke trukket ind i diverse handelskrige.

Ifølge Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo vil alle de tre iPhone 2020 modeller have 5G ombord. Tidligere har han spået, at kun de to dyreste versioner får det. Købet af Intels chip-division ændrer på det forhold.

Ming-Chi Kuo har mange gange tippet helt rigtigt på, hvad Apple er i gang med. Derfor bliver det lyttet med åbne ører, når analytikeren har nye spådomme om iPhones, iPads og Mac computere.

Kuo forventer, at efterspørgslen efter 5G telefoner for alvor vil gå i gang til næste forår. Derfor vil det være oplagt, at den helt store nyhed i iPhone 2020 bliver netop 5G.

De fleste regner med, at den grimme bjælke i toppen af skærmen – notch’en – vil være forsvundet senest på iPhone 2020.

Andre mener også, at iPhone XIII får et helt nyt design og banebrydende nye funktioner i styresystemet. De næste iPhones, der kommer til september, vil nærmest være småkedelige i den sammenhæng.

Ifølge Ming-Chi Kuo får 2020 telefonerne fra Apple alle OLED skærme. De bliver på henholdsvis 5,4, 6.1 og 6,7 tommer. Den mellemste størrelse bliver den billigste variant – altså en slags iPhone Xr 3.

Iphone 12, som vi får at se om halvanden måned, vil ligne de nuværende Apple telefoner til forveksling. Kun kameraernes placering i en firkant på ryggen af iPhone vil skille dem visuelt ud fra forgængerne.

Ligesom i dag vil næste generation iPhone være 4G telefoner med 5,8 og 6,5 tommers skærme i OLED kvalitet. Den relativt billige iPhone Xr 2 får 6,1 tommers LD display og dobbelt kamera på bagsiden….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu taler Nintendo Switch Android