Gallery Go - god ny Android app

Nu taler Nintendo Switch Android

Normalt lever spille-konsoller i deres egen verden. Xbox kan kun køre Microsoft spil, Nintendo kun Nintendo, Playstation kun Sony osv.

Nu ser Nintendo ud til at bryde den tradition. Den populære lille Switch konsol vil fremover åbne sig over for Android, der er verdens mest udbredte styresystem. I princippet må det betyde, at man kan bruge mange tusinde apps på sin handy spillemaskine.

Teknisk set bygger Nintendo Switch på NVidias Tegra Shield tablets, som kører med Android. Derfor har det været ret let at flytte styresystemet over på Switch, som Nintendo snart vil tilbyde en Android ROM chip til.

 

Nintendos ROM bygger på Android 8.1 Oreo. Det betyder, at den ikke er helt uptodate med de seneste nye funktioner – i dag er Android 9.0 Pie standarden. Omvendt er sandsynligheden meget lille for, at man vil udnytte netop disse features på sin Nintendo. Her er det vigtigst, at man nu har dørene åbne til den store Android verden.

Switch har en touch skærm og betjenes langt hen ad vejen som en smartphone eller en tablet. Kompatibiliteten er dog ikke 100 pct endnu, siger de første anmeldelser på internet. Men det bliver uden tvivl bedre med tiden.

Man kan allerede nu downloade ROM softwaren gratis her og installere den på sin Nintendo Switch – hvis man tør….

Nintendo har netop lanceret disse to special-udgaver af Switch på det japanske marked. De hylder Disneys Tsum Tsum figurer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gallery Go - god ny Android app