Hvem bruger nettet mest?

Asus får dig til at se dobbelt

Det overordnede design af laptops har ikke ændret sig i årtier. Bærbare pc’er findes i mange størrelser, men grundlæggende kan de alle foldes på midten, så skærmen sidder på den ene halvdel og tastaturet med selve computeren under sig på den anden.

Så længe den er lukket, ligner den nye Asus ZenBook Pro Duo også en almindelig laptop. Åbner man nyheden, sker der imidlertid ting og sager.

Asus har nemlig formået at presse et ekstra farve-display over tastaturet, så brugeren har rådighed over hele to skærme – begge i den forrygende 4K kvalitet.

Begge skærme – den ene er 15, den anden 14 tommer – er touch-følsomme. Det gør Pro Duo til en slags moderne folde-telefon i overstørrelse. Ideen er nemlig grundlæggende den samme som i Samsung Galaxy Fold eller Huawei Mate X.

Man kan således multitaske med to forskellige opgaver køre på hver sin skærm. Eller man kan udnytte moderne computerspil, hvor action foregår på det store display, mens det mindre bruges til at styre begivenhederne, vise status og konkurrenternes evner – hvis man har kastet sig over et multi-player spil på internet.

Asus har 30 års fødselsdag og vil fejre dagen med at vise noget særligt i laptops. Det må man sige, er lykkedes vældig godt med den nye ZenBook Pro Duo. Den primære målgruppe er nok kreative professionelle, der arbejder med design, fotos og video.

De fleste af dem sidder i dag med Apple Macs, men kan måske nok lokkes over til Windows-lejren, når de ser mulighederne i den elegante nye Asus laptop. Den mangler i hvert fald ikke råstyrke og kræfter.

Den bærbare super-pc fås således med Intel Core processorer op til i)-9980HK og 32 GB RAM som standard. Ombord vil også være Nvidias seneste GForce RTX 2060 grafikchip, der har 6 GB video-RAM at sprede sig på.

Asus vil ikke oplyse noget om prisen på ZenBook Pro Duo, men billig bliver den næppe. Snarere tværtimod. Den spændende laptop skal komme på markedet i tredje kvartal af i år….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem bruger nettet mest?