Google skal betale 10 mia kr i bøde

Bær musikken på din ryg

I gamle dage lavede man larm ved at have en ghetto blaster på skuldrene. Senere blev det omdøbt til boom boxe, fordi det ikke lød så racistisk og bedre beskrev deres formål.

I dag kommer musikken hos langt de fleste unge fra en smartphone, som streamer indholdet ned fra internet. Fra mobilen sendes tonerne videre til hovedtelefoner eller trådløse Bluetooth højttalere, der sørger for tonerne til party og hygge.

Bluetooth bokse findes i utallige varianter. Fra små æsker, der ikke er større end en pudderdåser til højttalere på størrelse med en anseelig kommode.

Bag højttalerne har rygsækken plads til 12 liter andre ting.

Stealth Labs går en lidt anden vej med sin musikalske nyhed. Det er en rygsæk med integreret forstærker og højttalere. Eller måske er det snarere en Bluetooth højttaler, man kan bære rundt med på ryggen – og som har 12 liters plads til overs til smartphone, hovedtelefoner, vandflasker, skolebøger, madpakker osv.

Den nye Speaker Backpack er vandtæt og lige så solid som en god rygsæk. Den er bare mere musikalsk og larmende. På rygsækkens yderside sidder nemlig to superflade fuldtone højttalere i Hi-Fi kvalitet.

Meget praktisk rummer rygsækken små indvendige lommer, hvor man f.eks. kan anbringe den smartphone, der skal aflevere musikkenn til højttalerne. Lommerne kan samtidig bruges til at lade mobilen op. Rygsækkens eget batteri på 5.000 mAh afleverer gerne rundhåndet ud af sin lagrede energi.

Mens man går rundt med tasken på ryggen, foretrækker de fleste dog nok at have mere kontrol med musikken. Både melodivalg og lydstyrke. Derfor har de mobilen med i lommen og lader den sende tonen trådløst videre til højttaleren, man har på ryggen.

Den larmende rygsæk vejer kun 2,3 kilo i tom tilstand, men inklusive højttalere og batteri. Drejer man helt op for volumen, kan den spille i op til seks timer på en batteri opladning.

Stealth Labs henter finansiering til en produktion af den utraditionelle højttaler via iværksætter portalen Kickstarter. Her har interessen været stor, og den ønskede kapital var hjemme allerede efter få dage.

Interesserede kan fortsat forudbestille en Speaker Backpack til favørpris. Priserne begynder ved 119 USD eller ca. 800 kroner. Levering skal ske før sommer….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Google skal betale 10 mia kr i bøde