Teenagere ser store fordele i sociale medier

Øretelefoner der kan redde liv

Her i den mørke årstid er det vigtigt, at andre mennesker kan se en. Naturligvis især når man færdes i trafikken, men også i større forsamlinger af mennnesker kan det være praktisk at kunne finde hinanden.

Ude på gader og veje bruger vi f.eks. lygter på cyklerne. En del gående og løbere har også lomme- eller pandelamper. Selv mobiltelefonens lysende skærm kan ses på lang afstand, selvom den har det med at slukke hurtigt hele tiden.

Leah kombinerer lys og lyd på en ny smart måde. Øretelefonerne har nemlig integrerede LED lamper, som kan ses på afstande op til 100 meter. Fint for de mange, der altid går rundt og lytter til streamet musik fra deres mobiltelefon.

Via knapper på ørekapslerne kan Leah brugeren indstille øretelefonernes farve efter lyst og behov. Måske ligefrem matche lydens ”udseende” med det tøj, man har på til festen. Desuden kan Leah sættes til at blinke i takt med musikken. Så bliver man sit eget lysshow.

Leah er designet som mange andre trådløse øretelefoner til sport og aktiv anvendelse.Det betyder, at de har en lille bøjle, som man sætter bag på øret. Så falder Leah ikke så let af eller us som helt små øretelefoner.

Opfinderne af Leah kalder deres øretelefoner de første på markedet, som kan redde liv. I trafikken eller på en mørk sti er det nok ikke helt forkert.

Desuden har de en høj underholdnings-værdi med det indbyggede lysshow, som hurtigt vil gøre bæreren til festens centrum.

Lydkvaliteten skal følge det høje niveau af kreativitet. De passer i størrelse til både voksne og børn, og man kan selvfølgelig slukke for lyset – både på begge ørepropper samtidig eller hver for sig.

De sjove Leah øretelefoner kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Kickstarter. Her koster et sæt fra 99 USD eller ca. 635 kroner. Med i prisen følger tre størrelser ørepropper. Levering vil ske til april næste år….


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teenagere ser store fordele i sociale medier