Vi kan ikke slappe af, når vi har fri

Ha’ alt det smarte på hovedet

Mange cyklister bruger en mindre formue på ekstra-udstyr, som skal gøre tohjuleren mere spændende at køre på og løfte den op til at blive et helt multimedia center med navigator, trådløse headsets og avancerede computere.

Den nye Sena X1 cykelhjelm har det meste indbygget – plus at den beskytter cyklistens sarte hoved ganske effektivt.

Sena X1 har således indbygget FM-radio, to højttalere, mikrofon og HD kamera i panden. Alt sammen forbundet til en smartphone via trådløs Bluetooth.

Med andre ord hjælper cykelhjelmen med at holde f.eks. en håndfri telefon samtale i gang. Den afspiller streamet musik fra mobiltelefonen eller radio – og den kan optage video af kørslen og trafikken. F.eks. hvis cyklisten kører ad en spændende rute med sin mountain bike.

X1 hjelmen har tilmed Wi-Fi indbygget, som man f.eks. kan bruge til at overføre sine fotos eler videoer med til en laptop, hjemmets trådløse server osv. Billled-kvaliteten er 1.440 punkter.

Selvfølgelig er Sena hjelmen strømlinet i designet, nem at bære, fremstillet i holdbare materialer og blødt polstret på indersiden.

Multimedia cykelhjelmen koster 199 USD eller ca. 1.300 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi kan ikke slappe af, når vi har fri