Sharp gør sine mobiler mindre

En Mozart med klodser i

Hvorfor har ingen tænkt på det før – eller i hvert fald gennemført det som projekt? At bygge et koncert-flygel af LEGO, som man faktisk kan spille på.

Byggesættet er skabt af LEGO entusiasten Donny Chen, der har brugt 2.798 klodser og mange timer på at skabe den musikalske LEGO nyhed.

Chen er kendt for sine dristige og meget detaljerede LEGO designs. Hans nye ”Playable LEGO Grand Piano” er ingen undtagelse.

Det er f.eks. forsynet med pedaler, der virker – og 25 taster med hver sin tilhørende hammer og streng. Også dæmpere og flygelets låg fungerer som på et stort instrument i fuld størrelse.

Andre smukke detaljer er hjul, der kan bevæge sig, en klaverstol der kan justeres i højden – og en elektronisk LEGO PowerFunction, som lader klaveret spille helt af sig selv. Også uden at man sætter sine fingre på de hvide og sorte taster.

Donny Chen, der i LEGO kredse kaldes SleepyCow, vil nu forsøge at få sit flygel optaget som officielt byggesæt. Det kræver, at hans idé får mindst 10.000 fans i den danske legetøjs-gigants online samfund LEGO Ideas. I kan stemme her.

I skrivende stund har Chen samlet 5.100 stemmer, og han har 760 dage til at hente yderligere 4.900….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sharp gør sine mobiler mindre