Derfor blev det til Ctrl-Alt-Delete

En gadget til kolde hænder

Hører I til de mennesker, der altid har kolde fingre – og ustandseligt putter deres hænder i lommen eller på den nærmeste radiator, fordi I fryser så meget?

Så kunne I være målgruppen for den smarte Rone Mini Portable Heater. Den lille tingest ligner mest af alt en trådløs højttaler i baby størrelse, men kan altså holde et skrivebord med lune og varme i over en time på en batteri opladning.

Rone nyheden er oven i købet to praktiske ting. Dels er det en lille varmeblæser. Dels kan nyheden fungere som en håndvarmer, som man kan klipse af og gå rundt med i sin lukkede hånd. Dér sørger den for op til 50 grader Celsius i 100 minutter.

Man kan tage den centrale del af Rone ud og bruge den som håndvarmer.

Rone bruger keramiske PTC varme elementer, der er sikrede mod at give for høj varme og brugeren forbrændinger. Han eller hun kan indstille varmen individuelt via en medfølgende smarthone app.

Rones nye Mini Portable Heater fås i farverne sort, pink og hvid. Den kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Indiegogo, hvor håndvarmeren koster fra 59 USD eller knap 400 kroner.

Levering skal ske inden jul, så den kan bruges som gave….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor blev det til Ctrl-Alt-Delete