Fahrenheit 451 vender tilbage

Du har altid savnet Sobro

Hvad kan dit sengebord. Eller for den sags skyld det sidebord, du har stående ved siden af din sofa? Ikke så meget formentlig. Ud over at være underlag for en lampe, glas, kopper, blade og mobiltelefonen. Natbordet har måske et ekstra hylde eller et lille skab, som man kan gemme småting i.

Det er vel det.

Hvad ville du sige til et bord, der var ”smart” på mange måder. Uden at det ser mere avanceret ud end et almindelige senge- eller sidebord?

Højttaleren med indbygget forstærker styres fra et lille touch panel på toppen af bordet, hvor man også kan oplade to smartphones trådløst.

Sobros nye Smart Side Table kunne være en god kandidat. Bordet er nemlig både praktisk og behagelig.

Lad os begynde ovenfra: Bordpladen kan nemlig ikke kun bruges til alle de ting, man ellers lægger på sådan en. Et diskret område af Sobros bordplade fungerer også som trådløs oplader til to smartphones eller f.eks. en mobil og et smart-ur. De skal være kompatible med Pi standarden, og det er de fleste nye mobiler i dag inklusive Apples seneste iPhones.

På siden af Sobro sidder fire USB-stik, som man kan bruge til at oplade mobiler, vækkeure og alle mulige andre ting, der henter strøm via USB-kabel. Og nåhhrr ja – så er der også to 220 volt stik på siden, så man ikke skal ned på gulvet og lede efter en stikkontakt, som enten er for langt væk fra sengen/sofaen eller er gemt godt af vejen bag møblet.

En skuffe i bordet gemmer på et lille køleskab. Hvem har ikke brug for det ved sofaen eller sengen?

Det er alle de praktiske og ganske behagelige ting, der gør Sobro bordet til noget særligt. Oveni kommer så de features, som placerer Sobro i en klasse af unikke sengeborde.

Den første gemmer sig bag de to små skabsdøre. Derinde er placeret en køleskuffe, hvor man kan stille flere glas, flasker og små pakker af madvarer, der helst skal holdes kolde. Lad det være mælk og vand ved sengen eller øldåser ved sofaen, så man er klar til fodboldkampen.

Den anden ret enestående detalje ved Sobro finder man nederst på bordet. Det er en stribe af LED-pærer, der skaber en blød hyggebelysning langs gulvet. Praktisk, når man vil kravle ud af sengen i mørke uden at skvatte over sko, tøj og alt muligt andet, der ligger omkring seng eller sofa.

Hele bagsiden af Sobro bordet fungerer som trådløs højttaler. Drejer man godt op på sin smartphone, der lægges oven på bordet, kan den vække selv totalt bedøvede.

Den tredje er Sobro bordets indbyggede Bluetooth højttalere. De fungerer trådløst sammen med f.eks. den smartphone, man har liggende til opladning på bordet. Via en app kan bordet så være et ganske larmende vækkeur.

Det mest overraskende – altså på den negative måde – er den pris, som Sobro vil have for sit ellers meget attraktive bord. Normalprisen skal være 900 USD eller ca. 5.600 kroner. Det er saftigt.

Heldigvis kan interesserede undgå dette prischok. Hvis de forudbestiller Sobros natbord via iværksætter portalen Indiegogo lige nu, kan de spare 66 pct. Så koster det gode møbel mere humane 299 USD eller ca. 1.850 kroner….

https://www.youtube.com/watch?v=QEPRaoRhVvk%20

Sobro bordet fås i hvidt, sort eller valnød. Sidstnævnte finish elsker amerikanerne.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fahrenheit 451 vender tilbage