Office pakken er den mest udsatte

5-i-1 box alle bør have i lommen

Celtrix kalder sin nyhed for den moderne forbrugers svar på alle hans eller hendes digitale behov. Noget kan der være om snakken, for den lille æske indeholder forbløffende mange praktiske funktioner.

Celtrix Compact Multifunctional Device er en 5-i-1 gadget, som f.eks. indeholder et power bank batteri på 6.200 mAh. Det er nok til at fylde ny energi på de fleste smartphones to gange.

Celtrix nyheder rummer såmænd også et lager på 128 GB, hvor man kan lægge f.eks. sine fotos på, når man er undervejs – eller lade den lille æske fungere som back-up. Lageret kan sågar udvides til 1 terabyte (1 TB). Lige så meget som i store laptops.

Celtrix har såmænd også en digital forstærker og to stereo højttalere indbygget. De kan næppe spille voldsomt højt, men virker sikkert fint til lidt lokal musikalsk underholdning.

Arbejder man med flere telefon-numre på samme tid, har Celtrix plads til et ekstra SIM-kort. Så kan man have to eller nu tre numre knyttet til en enkelt smartphone. Én til jobbet, en til det private – og måske et tredje til elsker eller elskerinde?

Det betyder i praksis, at Celtrix fint kan bruges som håndfri telefon takket være sin integrerede skuffe til et 4G SIM kort.

 

Endelig kan Celtrix så fungere som en personlig hotspot, hvor man bruge æsken som hjertet i et Wi-Fi netværk med op til fire tilknyttede enheder.

Den smarte lille æske er kompatibel med både iPhone/iPad og Android enheder. Den udbydes i øjeblikket til forudbestilling via iværksætter portalen Indiegogo.

Her koster Celtrix inklusive et 128 GB hukommelseskort. Det svarer til henholdsvis 490 og 650 kroner….

https://www.youtube.com/watch?v=73J4knerirg

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Office pakken er den mest udsatte