Første FB straf efter Cambridge skandalen

Se de 10 mest populære Android apps

Facebook imperiet sidder fast i sadlen på alverdens smartphones og tablets med Googles Android styresystem på.

Klart mest populære app i juni var Facebook-ejede WhatsApp, der blev downloadet næsten 56 millioner gange i den forløbne måned. Også verdens nummer to på Android telefoner stammer fra Facebook – nemlig Messenger med godt 44 mio. downloads i juni.

Tallene stammer fra analysefirmaet Priori Data. Her fortæller man, at alverdens Android brugere hentede 306 millioner apps i den seneste måned. Fem af de ti mest populære tilhører Facebook og udgør over 60 pct. af alle downloads til Android. 172 mio. for at være præcis.

Priori Data har også kigget på Android downloads i USA og Storbritannien, og i hvert fald hos amerikanerne ser Top-10 noget anderledes ud end på verdensbasis.

“Kick the Buddy” er blandt de mest populære spil i øjeblikket til Android.

 

Nummer 1 i USA i juni var således spillet ”Kick the Buddy” med næsten tre millioner downloads. På andenpladsen kommer også et spil – ”Love Balls” – før den første af kun to Facebook apps dukker op – Messenger.

I England var WhatsApp også den mest populære Android app i juni. 390.000 downloadede WhatsApp, mens 370.000 hentede ”Kick the Bud” på andenpladsen og 320.000 YouTube Music på plads tre.

Markant på Priori Datas hitlister for juni er også, at Wish er den eneste indkøbs-app, som dukker op blandt Facebooks ting og spil. App’en fra det kinesiske online varehus er den fjerde-mest populære til Android i USA og ligger på plads fem i England.

Wish er også meget populær blandt danske online købere, men er ikke stor nok til at komme på den globale Top-10 for juni….

Her er de 10 mest downloadede Android apps i juni. (Infografik: Statista.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første FB straf efter Cambridge skandalen