Online butik solgte for 67 mia på 85 sek

Android brugere elsker WhatsApp

Ejere af Android baserede smartphones og tablets downloadede 362 millioner apps i oktober. Alene de 244 millioner gik til Facebook gruppens programmer.

Ligesom i september var WhatsApp også den klart mest populære til Android. I oktober blev den downloadet 77 millioner gange, viser nye tal fra analysefirmaet Priori Data.

Indtil nu har WhatsApp kørt reklame-frit, men det er ikke længere godt nok for Facebooks topledelse. Her købte man WhatsApp i 2015 for 6,5 milliarder kroner, og nu vil man gerne have nogle af pengene tjent hjem igen.

Priori Datas Top-10 over verdens mest downloadede Android apps i oktober har Facebook-ejet software på seks af pladserne. Ud ove WhatsApp er det Messenger, Facebook, Instagram, Facebook Lite og Messenger Lite.

De mest populære Android apps i England er WhatsApp på en andenplads – med spillene Happy Glass som nummer ét, Candy Crush Friends Saga som nummer tre og Paper IO 2 på fjerdepladsen.

Den amerikanske Android hitliste har Tik Tok (med Musical.ly) helt i top foran Facebook Messenger og Snapchat….

Oktobers mest downloadede Android apps i Europa. (Infografik: Statista.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Online butik solgte for 67 mia på 85 sek