Her er verdens stærkeste Power Bank

Stereo som for 50 år siden

Nogle er helt vilde og synes, det bare er vandret cool med vinylpladens comeback. Andre ryster på hovedet og siger, at den teknologi begravede vi for 25 år siden. Hvorfor skal vi nu støve den af igen, når vi har digital musik streaming?

Uanset om man hører til den ene eller den anden kategori, kan man ikke løbe fra, at LP’er og pladespillere er blevet trendy igen. Der sælges millioner af dem, og goe gammeldags pladeshops dukker op igen i sidegaderne.

Har I en retro åre, kan I få pumper den ekstra op med dette nye musikanlæg fra Symbol Audio i New York. Det ligner noget fra 1960’erne, men er altså helt moderne under skindet.

Den håndbyggede Modern Record Player er inspireret af den tyske design pioner Dieter Rams, der gjorde Braun produkterne verdensberømte for 50 år siden med deres rene og minimalistiske linier.

Modern Record Player indeholder både en analog pladespiller og en digital afspiller, der udnytter den nyeste streaming teknologi. Kombineret med en klasse AB forstærker i high-end kvalitet og tre højttalere – en central bas og to mellemtone/diskanter i siderne – kombinerer anlægget den klassisk analog og den nye digitale måde at lytte til musik på.

Pladespilleren er effektivt isoleret fra resten af systemet via en special tre-faset affjedring, så kraftige bastoner eller tramp fra dansende på trægulvet ikke forplanter sig til pladerillerne.

I en skjult skuffe kan man placere fjernbetjening eller montere ekstra enheder som f.eks. Sonos Connect og Airport Express – uden at ledningerne kan ses. Og apropos forbindelser – nyheden fra Symbol Audio har både Wi-Fi, Bluetooth, USB og en linie-indgang, hvor man sætte ekstra audio udstyr på.

Modern Record Player er fremstillet i anodiseret aluminium og fås enten i Jet Black eller Glacier White. Prisen er 1.647 USD svarende til ca. 10.600 kroner….

Modern Record Player fås med og uden stander.

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er verdens stærkeste Power Bank