Luksusbøf i en Big Mac

Se fjernsyn til søs

Man skal nok have mere end en jolle med udenbords motor eller en sejlbåd med plads til fire, hvis man vil handle med østrigske C Seed om at købe et tv og tilhørende højttalere til sit fartøj.

Det kunne jo være, at man begyndte at kede sig til søs efter nogle timer med for megen udsigt til blåt vand. Så ville det selvfølgelig være dejligt med en skærm og et musik-anlæg, der kunne vise tv-serier, Hollywood film eller sportsudsendelser på dækket.

Måske ikke ligefrem ”Titanic” eller ”The Perfect Storm”, fordi de kunne bringe uheld for overtroiske søulke. Men så tv-serier om luksuriøse krydstogtskibe, dramatiske Americas Cup sejladser eller smukke dykninger i Det Røde Hav.

C Seed højttalerne ser flotte ud på et skibsdæk. De vejer 119 kilo stykket.

En lang indledning for at fortælle, at storskærms specialisten C Seed nu har præsenteret tv, man kan anbringe udendørs på f.eks. sin yacht eller for den sags skyld også på soldækket af et krydstogtskib.

De nye sø-gående C Seed Supermarine skærme har i hvert fald flere store fordele. De er specielt coatede, så de kan tåle saltvand og vandsprøjt uden at gå i stykker. De har en ekstremt høj kontrast  (4.500:1) og lysstyrke (4.500 nits), så man kan se skærmens indhold selv i direkte solskin. Skærmene er så store, at mange kan se med. Og skærmene kan foldes sammen, så de fylder meget lidt.

C Seed kan tilmed levere trådløse Hi-Fi højttalere, der kan foldes sammen, så de fylder meget lidt og kan stuves væk, når de ikke er i brug. Det samme med tv-skærmene. De indeholder et antal servo-motorer, der hydraulisk kan klappe skærmen op eller sammen på under et minut. Selve tv-signalet hendes via antenner eller en lille satellit-skål i toppen af bådens mast.

Hvor stor C Seeds tv er, får man et godt indtryk af på denne billedserie. Manden på fotoet er ikke en dværg.

Højttalerne måler 89 gange 33 gange 33 centimeter og kan levere musik og lyd i et frekvensområde fra 60 til 20.000 Hz. De rummer hver fire koaksiale enheder, hvor bas/mellemtone og diskant er bygget sammen. De vejer 119 kilo stykket, så man nok skal være flere muskuløse sømænd til at flytte dem.  Omvendt vælter de ikke ved det første bølgesprøjt.

C Seed har haft berømte Porsche Design med i udviklingen af de maritime Supermarine tv. De bygger på den seneste nye LED-teknologi og fås i størrelser på 144 eller 201 tommer. Det er enormt. Tænk på, at de fleste i dag køber tv på 42, 50 eller måske 65 tommer til deres dagligstue på land.

Til sidst skal jeg huske at nævne, at C Seed har et stærkt dansk islæt, selvom virksomheden har hovedsæde i Østrig. C Seeds administrerende direktør er nemlig siden 2015 Jakob Odgaard, der ved ganske meget om tv- og Hi-Fi teknologi efter 18 år i topstillinger hos Bang & Olufsen.

C Seed oplyser kun priser ved personlig henvendelse og en sandsynlighed for, at man har råd til at købe det havgående tv-system….

De enorme tv skærme foldes ud og sammen ved hjælp af elektriske motorer og hydraulik. Det tager under et minut at gøre et tv på 201 tommer klar til show.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksusbøf i en Big Mac