Datalære uden data i Ghana

Så er det snart tid for HTC U12

Nogle enkelte smartphone fabrikanter brugte den netop overståede Mobile World Congress (MWC) i Barcelona til at præsentere deres første store 2018 nyheder. Det var først og fremmest Samsung, som løftede sløret for sine med længsel imødesete Galaxy S9 telefoner.

Nokia brugte også MWC som startskud for en hel stribe nye mobiler. Fra den skægge og retro Nokia 8110 til den ambitiøse Android model Nokia 7+.

Huawei holdt sig tilbage på mobilfronten, men viste i stedet en ny avanceret laptop og en tablet. Den næste Huawei telefon – P20 – præsenteres først senere her i marts.

Sony kom med nye Xperia XZ2 smartphones, mens fordums store navn HTC glimrede med sit fravær. Ikke fordi HTC ikke har noget nyt at vise, men fordi HTC ikke ville konkurrere med Samsungs enorme marketing maskine – og risikere at blive skubbet ud i glemsel.

HTC venter i stedet til slutningen af marts eller snarere begyndelsen af april med at vise sit næste flagskib, der har det interne kælenavn ”Imagine”. Den officielle betegnelse bliver nok HTC U12, fordi de nuværende modeller hedder U11.

Ifølge den taiwanesiske mobilforhandler Sogi.com.tw har HTC vist den nye U12 i en særlig version, der er forberedt for fremtidens 5G netværk.

U12 ser ud til at følge den aktuelle modetrend for smartphones i de dyrere prisklasser. Det vil sige den nye Snapdragon 845 processor, 6 GB RAM, op til 256 GB lager og en aflang 18:9 skærm på 6 tommer. Hos HTC får skærmen dog den sublime QHD+ grafik med 2.880 gange 1.440 punkter.

Hvis I kan huske nogle år tilbage, var HTC den første af de store smartphone fabrikanter, der præsenterede et dobbelt kamera. Siden er det blevet mode hos de fleste andre, mens HTC af ukendte årsager har droppet det igen.

Meget tyder dog på, at HTC U12 vender tilbage med et dobbelt kamera. Det får to Sony Exmor sensorer på henholdsvis 16 og 12 megapixel. Selfie skyderen på fronten får så et 8 MP kamera.

Med andre ord virker det lidt på forhånd, som om HTC’s nye flagskib bliver ligesom de fleste andre. Man må håbe, at HTC har noget spændende i ærmet, som får U12 til at markere sig. En Face Unlock funktion med ansigtsgenkendelse og en telefon, der er vandtæt efter IP68 standarden, er ikke nok….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Datalære uden data i Ghana