Nu skal iPhone SE 2 komme alligevel

Kig og lyt på samme tid

Markedet er ved at blive oversvømmet af smarte højttalere, der reagerer på deres ejeres stemme-kommandoer og fungere som en meget hørbar genvej til internets mange informationer.

Oprindelig var det kun Amazon og Google, der solgte den nye type højttalere. De to dominerer fortsat markedet, selvom mange andre forsøger at kapre et stykke af kagen. Blandt dem kendte navne som Bang & Olufsen, Sonos, Apple, JBL, Lenovo og Samsung.

Man skal derfor have en rigtig god idé, hvis man vil få opmærksomhed. Især, hvis man er en lille amerikansk fabrikant, der udvikler og producerer hovedtelefoner og Bluetooth højttalere, som er lidt anderledes end andre i design.

 

Med sin nye Mirage forsøger Cleer at kombinere det akustiske med det visuelle. Det har andre også forsøgt – inklusive Facebook –  med små skærme, der kan fungere som trådløse højttalere.

Cleer går den modsatte vej – og det er nok meget klogt. Mirage er nemlig en ganske kapabel Bluetooth højttaler, der er forsynet med en 7,8 tommers AMOLED farveskærm.

Modsat sine konkurrenter går Cleer ikke så meget efter, at højttaleren skal fungere som interaktiv video-telefon til f.eks. Skype eller Facebook Messenger. Mirage skal snarere bruges til at vise musik-videoer, mens man lytter til YouTube eller Spotify. Måske også til at se nyheds-tv, vejrudsigten, tjekke kalenderen og sociale medier osv.

Cleer laver også andre trådløse højttalere i lidt anderledes design. Her er det Connect modellen.

Det mest usædvanlige ved Cleer Mirage er dog, at displayet er buet omkring højttaleren. Mirage er dermed en slags forløber for, hvad vi inden længe kommer til at se på foldbare smartphones. De fleksible skærme.

Som om det buede display ikke var opsigtsvækkende nok, har Cleer også udstyret sin nyhed med et lysshow. Det består af et par rækker LED-lamper, der kan blinke i takt med musikken, skifte farve eller musikstil eller bare sørge for lidt stemningslys til en matchende melodi.

Cleer Mirage leverer rundstrålende HiFi lyd i 360 grader og arbejder sammen med Amazons digitale Alexa assistent – ikke Googles på nuværende tidspunkt. Indenbords sidder også den nyeste Smart Audio Platform fra processor-specialisten Qualcomm.

Den lidt usædvanlige højttaler med indbyggede mikrofoner kan som nævnt styres af ejerens stemme. Alternativt kan man bruge en smartphone app eller et lille touch panel. Mirage skal koste 500 USD, når nyheden kommer på markedet til efteråret. Det svarer til ca. 3.300 kroner…,

https://www.youtube.com/watch?v=yl4rCBeDiqU%20

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu skal iPhone SE 2 komme alligevel