Så udbredt er internet i Europa

Her er verdens mindste multi-værktøj

Første gang, I kaster et blik på Claw, vil I nok sige: Kors, hvor er den lille. Hvad kan man bruge sådan en lille dims til, der er mindre end en fingernegl?

Et nærmere kig på Claw, og overraskelsen står malet i jeres ansigter.

Den bette gadget kan nemlig både åbne flasker og dåser, skrue en skrue i eller løsne en, skærer tapen af kasser, fjerner kramper og hæfteklammer, fungerer som glasskærer osv osv.

Det lille vidunder er fremstillet af titanium og kan derfor holde i mange år. Sikkert helt frem til jeres oldebørn, selvom I har brugt Claw hver eneste dag.

Claw anbringes f.eks. under en fingernegl, når det skal i brug. Claw er bare to centimeter langt og hævder, at det er verdens mindste multi-værktøj. Skal nok passe.

Claw sidder normalt på en nøglering. Ellers bliver værktøjet bare for let væk. Det ville være ærgerligt, for dels bliver den lille ”klo hurtigt uundværligt. Dels er nyheden ikke ligefrem billig med sine 22,50 US dollars eller ca. 150 kroner….

Claw er fin til at åbne dåser med.

Anbring det lille multi værktøj i en nøglering. Ellers bliver det let væk.

Den lille “klo” kan også bruges som skruetrækker.

Brug The Claw til at løsne batterier meget lettere.

Claw er også fin til at åbne papkasser eller skære i tape.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så udbredt er internet i Europa