Nokia erklærer priskrig på mobilen

Nu bliver handsker rigtigt smarte

Har I det også sådan, at I taber en håndfuld paraplyer om sommeren – det regner jo altid – og lige så mange sæt handsker om vinteren?

Så vil I helt sikkert elske de nye Napospy læder-handsker. De indeholder nemlig en elektronisk chip, så I altid kan se på jeres smartphone, hvor handskerne befinder sig. Gemt under en bunke overtøj, glemt i bussen eller cafeen – eller lige lagt på disken i butikken, hvor I tog dem af for at betale jeres indkøb.

Hvis handskerne føler, at ejermanden – eller rettere hans smartphone – er for langt borte, sende de en alarm til skærmen. Herefter kan man via den medfølgende app stedfæste præcist, hvor man glemte handskern

 

Endnu mere smart: Chippen sidder i begge handsker. Og rigtig smart: I kan aktivere i den medfølgende app, at Napospy handskerne summer og larmer for at gøre opmærksom på, hvor de ligger. Det er da elegant derhjemme i rodet af vintertøj, indkøbsposer osv.

Napospy handskerne ser også ligefrem elegante ud. Tykt sort læder med mønster og en særlig behandlet overflade på fingrene, der gør, at man kan bruge dem til at betjene smartphone skærmen uden at tage dem af. Eller naturligvis bilens navigations skærm, dankort automater osv.

Handskerne er håndsyet i bedste kvalitet ethiopisk lammeskind. Derfor er de ikke helt billige. Hvis man forudbestiller dem nu via iværksætter portalen Kickstarter, fås de for 99 USD eller godt 600 kroner. Levering vil ske i marts….

Man behøvwe ikke at handskerne af, når man sætter sig ind i en kold bil.

Handskerne er fremstillet af etiopisk lammeskind. De fås i flere størrelser, men kun i sort.

https://ksr-video.imgix.net/projects/3247301/video-852569-h264_high.mp4

På grund af en særligt behandlet overflade på læderhandskernes fingre fungerer de fint på touch skærme på f.eks. dankort automater.

 

Hvis man ikke kan finde sine handsker hjemme i rodet af vintertøj, kan man via sin smartphone bede Napospy sende et klart hørbart summe signal.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nokia erklærer priskrig på mobilen