OnePlus goes Lava

Dinoerne vender tilbage

Super Bowl finalen i amerikansk fodbold har flere fordele: Ud over at man får en gedigen omgang kampsport midt om natten på sit tv, kan man se nogle af de bedste og dyreste tv-reklamer i verden og blive underholdt af verdensstjerner på pophimlen i pausen.

Og nåååhhrr ja. Jeg glemte helt lige at nævne, at filmselskaberne bruger weekenden op til og under Super Bowl til at præsentere masser af trailere for kommende biograf premierer af de større.

Efter reklamen for den nye ”Skyscraper” med Dwayne Johnson eller ”Mission Impossible Fallout#, hvor Tom Cruise gentager sin rolle som Ethan Hunt, kommer de grusomme dinoer nu også tilbage.

 

”Jurassic World Fallen Kingdom” foregår fire år, efter at dinosaur ødelagde den velkendte temapark og luksus-resort. Den har vi oplevet gennem flere mere eller mindre vellykkede film.

Øen, hvor det hele begyndte, har været adgang forbudt for mennesker, og dinoerne egentlig været ved at mutere tilbage til normalt liv. Men så begynder øens vulkan at gå i udbrud og skaber nyt liv til de egentlig for længst uddøde bestier.

Så har vi plottet til den femte ”Jurassic Park” film, hvor Jeff Goldblum igen dukker op i sin gamle rolle. Steven Spielberg producerer, så egentlig er alt ved det gamle, hvis man godt kan lide fortidsdyr, flotte special effects og lidt rædsler. For uhygge skal der til, og denne gang lister de bidske kræ sig helt ind i menneskenes soveværelser.

Trailer numero to til “Jurassic Park Fallen Kingdom” er netop udsendt, og I kan se dem her. Selve filmen har dansk premiere den 7, juni….

 

 

jurassic park teaser

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus goes Lava