Kaffe, som I aldrig har fået den før

Bliv set bedre på cykel

Det er uhyre vigtigt at blive set som cyklist. På alle årstider, men måske allermest i øjeblikket, hvor der er mørkt det meste af døgnet, regnvejr, sjap eller sne og hagl – det sidste mangler vi dog at se endnu i denne sæson.

Derfor er gode for- og baglygter til cyklen et must. Hvis man tilmed investerer i tøj, der reflekterer  – og måske i handsker med indbygget LED-lys, når man rækker armen ud – har man gjort en fornuftig indsats for at køre sikkert på cykel i mørke.

Må der også gerne være lidt skæg og ballade på cykelturen, kan man udvide med de nye Monkey Light M232 lys, der forvandler dine cykelhjul til et roterende juletræ eller et mobilt disko lysshow.

Monkey Lectric Light består af 32 fler-farvede LED lamper, der nemt monteres på egerne i hvert cykelhjul. De får strøm fra tre AA batterier, der placeres i en lille boks i cyklens nav, hvor de ikke belaster hjulets balance. Batterierne holder til 20-25 timers kørsel med fuldt blus.

Lysstyrken er 200 lumen, og man kan vælge mellem 42 forskellige mønstre i 16 farver. Effekten er optimal, når man kører med mindst 15 kilometer i timen og har 20 tommers eller større hjul på sin cykel.

Valget mellem mønstrene gøres manuelt på den lille navboks – ikke trådløst via en smartphone app.  Den kan man få via det noget dyrere Monkey Light Pro system, hvor man til gengæld også kan designe sine egne mønstre og billeder – f.eks. til reklame-formål.

Monkey Light M232 er vand- og stødtæt og kan fås med tyveri sikring som ekstra udstyr. Prisen begynder ved 59 euro eller ca. 440 kroner….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffe, som I aldrig har fået den før