Tag ladekabel på armen

Streamet tv bare vokser

Det er ikke kun i Danmark, at Netflix er populær. Det er tv-streaming-tjenesten i det meste af den vestlige verden – og allermest på sin hjemmebane i USA.

Selvom Netflix oplever stigende konkurrence fra bl.a. Amazon Video, Hulu og snart også Apple og Disney går det stærkt frem med tilskuer-tallet.

Netflix har således meddelt, at antallet af abonnenter er steget med 8,3 millioner i fjerde kvartal af 2017. Det er den højeste vækst i Netflix’ godt 20-årige historie – et plus på 18 pct. sammenlignet med samme periode for et år siden.

Netflix har nu 110 millioner betalende abonnenter på verdensbasis. Halvdelen af dem (52 mio) bor i USA. I Danmark hævdes det, at over 30 pct. af husstandene ser Netflix.

Netflix oplyser, at man vil fortsætte strategien med at producere eget og eksklusivt indhold, man ikke kan se andre steder. Det drejer sig bl.a. om nye sæsosner af serier som ”Mindhunter” og ”The Punisher”.

Netflix’ topchef Reed Hastings fortæller samtidig, at han gerne vil tegne abonnement på Disney’s kommende streaming service. Han kan godt lide tegnefilm og ser ikke Disney som en grim konkurrent.

I Danmark forsøger især TDC Group med YouSee at blive en stærkere konkurrent til NetFlix. TDC er således begyndt at producere egne tv-shows….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag ladekabel på armen