007 vil elske Acton Ace

Bærbar kun 8,98 mm tyk

Hvis det fortsætter på denne måde, skriver vi snart direkte på skrivebordet – uden fysiske taster mellem fingre og computer.

I hvert fald præsenterer Acer på det netop åbnede CES Show i Las Vegas, hvad firmaet kalder verdens tyndeste laptop. Kun 8,98 mm måler den nye Acer Swift 7 i højden.

Hvor lidt det er, kan I selvfølgelig tjekke ved at tage en lineal eller et målebånd. Men jeg kan også fortælle, at Apples MacBook med 12 tommer skærm er en tyksak på 13,2 mm i højden og Dells helt nye XPS 13 11,6 mm på sit tykkeste sted og 7,8 mm på det tyndeste

På trods af sin slanke outfit er det lykkedes Acer at presse imponerende elektronik ind i sin Swift 7. Bare fordi man er tynd, behøver man jo ikke mangle muskler eller få åndenød ved den første belastning med mange data.

Swift fås således med Intels store og hurtige Core i7 processor, med 8 GB RAM og 256 GB SSD disk. Touch skærmen er på 14 tommer i Full HD kvalitet. Der er indbygget mobiltelefon chip til 4G, fingeraftryks skanner til Windows Hello og (for en sikkerheds skyld) er tastaturet baggrundsbelyst – hvis man skulle have problemer med at finde det i tusmørke.

Problemet er blot, at jo mindre tingene laves, desto dyrere bliver de at købe. Det gælder også for Acer Swift 7. Priserne i EU begynder således ved 1.699 euro – ca. 12.900 kroner – når den superslanke laptop kommer til salg fra april.

Og apropos at skrive på bordet. Der findes faktisk virtuelle tastaturer, der bliver kastet som lys med på bordpladen. Her bliver fingrenes bevægelser registreret af et kamera og forvandlet til de bogstaver og tal, der gerne skulle stå på skærmen….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

007 vil elske Acton Ace