Solbrillerne er 100 pct. genbrug

Vi kan slet ikke undvære vores tv

Mens ”gamle” danskere – dem over 50 år – næsten alle bruger fjernsynet til at se almindelige tv-kanaler, har de unge for alvor kastet sig over streaming med serier fra bl.a. Netflix, Viaplay eller HBO.

En ny analyse, som YouGov har foretaget for Samsung, viser, at 71 pct. af alle danskere bruger deres fjernsyn til traditionelt ”flow tv”. I aldersgruppen 50 til 74 år er det sågar 92 pct.

Omvendt siger 45 pct. af de ”unge” mellem 15 og 49 år, at de foretrækker streamet tv – og det skal vises på en stor skærm. Derfor siger 44 pct, at de hellere vil se de streamede udsendelser på et Smart TV eller via Chromecast end på en tablet, smartphone eller en laptop.

Selvom streaming også fungerer fint på tablets, laptops eller smartphones, foretrækker de fleste at se Netflix på deres store tv i dagligstuen..

Ifølge undersøgelsen bruger næsten halvdelen af alle voksne danskere (42 pct) Netflix. Med andre ord er Netflix i dag en af Danmarks største tv-kanaler. I direkte konkurrence med DR, TV2 eller TV3.

Samsungs nordiske salgsdirektør Tommy Nilsson fortæller, at streaming tjenesterne stiller større krav til tv-apparaternes kvalitet. De skal nemlig understøtte mange forskellige streaming-platforme. Dét klarer Samsung ved hjælp af sin Smart Hub, der sidder i de fleste nye Samsung tv i dag.

Tv’et – sådan i det hele taget – kan danskerne slet ikke undvære. 72 pct. siger, at de slet ikke kan undvære flimmerkassen….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbrillerne er 100 pct. genbrug