Mere avanceret end Amazon og Google

Kan man være utro med en robot?

Robotter er trendy og frygtede på samme tid lige nu.

Dels ser de ud til at kunne fjerne tusindvis af jobs i industrien og i den finansielle sektor. Dels kan de hjælpe os med en masse kedelige opgaver i husholdningen og f.eks. assistere ældre og handicappede i hverdagen.

Hver dag kan sex maskiner sandelig også blive. Senest i år 2050 vil det være mere almindeligt at dyrke sex med robotter end med mennesker, mener flere analytikere. Robotterne vil og kan jo hele tiden – forudsat de har fået batteriet ladt op. De har aldrig hovedpine, og de er med på selve mere kinky fantasier uden at vige tilbage.

Derfor er det vel bare oplagt at spørge mennesker her i 2017, om de kunne tænke sig at dyrke sex med en menneske-lignende robot – og om de ville betragte det som utroskab, hvis ens partner bollede med en maskine.

Analyse firmaet YouGov har gjort det – altså spurgt et repræsentativt udvalg af mennesker her i slutningen af september. Rundspørgen er foregået i USA, der jo er et ret dobbelt-moralsk samfund. Dels huser landet verdens største porno industri. Dels forbyder amerikanerne at vise billeder af selv uskyldigt nøgne mennesker i f.eks. sociale medier som Facebook.

Ifølge YouGovs undersøgelse hævder langt de fleste, at de ikke kunne drømme om at have en vild nat med sex og robotter. På den anden side er hver fjerde mand ikke afvisende og heller ikke hver 10. kvinde.

Tallene er noget større, når talen falder på de moralske konsekvenser af at have en affære med en robot. 32 pct. af amerikanerne ville betragte det som utroskab – 33pct. ville ikke….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere avanceret end Amazon og Google