Hvert 3. fake foto bliver ikke afsløret

HTC’s U11 bliver klogere med Alexa

Jeg har efterhånden skrevet mange gange om Amazons Alexa, der er markedets suverænt mest udbredte digitale assistent. Godt hjulpet på vej af Amazons enorme marketing muskler, Amazons Echo højttalere og en masse tjenester, der sikrer smarte anvendelser af Alexa. Lige fra booking af hoteller og fly til fjernstyring af termostater, alarmer og køleskabe.

I modsætning til sine konkurrenter Siri fra Apple, Bixby fra Samsung og Assistant fra Google har Alexa imidlertid stået svagt, når det gælder smartphones. Rivalerne har udgangspunkt i mobilerne og forsøger at trænge ind på Amazons enemærker med egne højttalere, der har mikrofoner i. Alexa kommer fra den anden side.

Markedets første smartphone med en komplet Alexa løsning i er HTC’s seneste nye U11. Det vil sige, at Alexa tænder automatisk og kan aktiveres alene med brugerens stemme.

Man kan også få Alexa apps til iPhone og andre Android smartphones, men de fungerer kun sammen med en ekstra gadget som f.eks. Amazons Echo højttaler. Hos HTC er Alexa helt integreret i telefonen.

U11 er HTC’s nye toptelefon med Snapdragon 835 processor, 4 GB RAM, 64 GB lager og en 5,5 tommers Quad HD skærm bag et Corning Gorilla glas med buet 3D effekt. Telefonen har desuden et 12 megapixel UltraPixel kamera med dobbelt flash.

En af U11’s helt unikke features er, at man styre en række funktioner ved at give telefonen et klem. Helt bogstaveligt. Det kan f.eks. være at kalde på Alexa, hvis man ikke vil bruge sin stemme.

Den gratis Alexa app til HTC U11 ligger til download fra Google Play Store her , men i første omgang kun fra USA. Til efteråret åbnes for Europa – dog ikke på dansk. Alexa forstår kun engelsk og tysk….

HTC U11 telefonen koster i øvrigt 5.790 kroner på det danske marked…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvert 3. fake foto bliver ikke afsløret