Linkedin "låner" Facebooks nyheds idé

Slap af og sov bedre med Thync

Det her minder altså grangiveligt om noget, man har set i science fiction film af kaliber ”Star Trek”, ”Alien” eller ”X-Files”. Jeg erindrer også at have set lignende gadges i tegneserier fra 1960’erne eller 70’erne.

Men nu er Thync Relax Pro en realitet, og man bestille den formedelst 150 USD – ca. 1.000 kroner.

For den pris får man en neuro-stimulerende pudeholder og en tilhørende smartphone app, der skal kunne få en til at sove eller slappe helt af. Fem minutter med Thync i nakken, og al stress er borte – lover fabrikanten.

Thyncs små nakkepuder med elektroder i bruger lavfrekvente vibrations mønstre til at manipulere vores hjerne og krop til at koble fra. Stress og nervøsitet sænkes, humøret forbedres, og en mere dyb og rolig søvn opnås.

Jeg skal ikke kunne sige, om Relax Pro fungerer, men Thync fik masser af positiv omtale i USA, da firmaet lancerede sin første hjerne gadget for halvandet år siden.

Den oprindelige Thync blev placeret på panden og kunne bruge elektriske signaler til at stimulere hjernen til enten at slappe af eller øge bærerens koncentration og fokus på en bestemt opgave.

Den nye nakke-placerede Thync er blevet forfinet i teknologien, men leverer udelukkende afslapning – Deep Relax eller Deep Sleep.

Ifølge Thync er deres dims helt ufarlig: Der er ingen grund til at blive nervøs for, at der sendes elektriske bølger igennem hjernen. Princippet har været kendt i mange år.

Som nævnt koster selve Thync enheden 150 USD. Dertil skal lægges 30 USD om måneden for at modtage en pakke med nye puder i. De skal udskiftes med mellemrum og kan smides ud med det normale husholdnings affald.

Slaaaaaapp heeeelt af….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Linkedin "låner" Facebooks nyheds idé