Bærbar lyd, man kan skuldre

Bobine holder din iPhone på plads

Gennem årene har jeg besøgt mange mennesker, der har løst problemet mobiltelefon og computer skærm på samme skrivebord på nogle gange opfindsomme, men i de fleste tilfælde klodsede måder.

For hvor skal man gøre af alle dimserne, når der også skal være plads til tastatur, mus, kaffekop, papirer, posen med lakridser og en smartphone, som helst skal kunne lades op, mens man har den liggende foran sig på skrivebordet.

Kabelsalat er helt sikker – og risikoen som regel øget for, at en af de mange ledninger kommer til at vælte kaffekoppen eller rive papirer på gulvet, når man begynder at rode på bordet,

Bobine Blackout iPhone Cable Mount fra Fuse Chicken ligner lidt af en Georg Gearløs opfindelse. Men kigger man lidt nærmere på nyheden, kan man godt se, at der er mening med galskaben.

De specielle iPhone kabel er nemlig designet som en “svanehals.” Det kan anbringes på f.eks. bagsiden af en skærm. På den måde bringer kablet ens Apple telefon helt op i synsfeltet og samtidig indenfor bekvem rækkevidde.

Kablet er så solidt, at det sagtens kan bære iPhonens vægt i en række forskellige positioner. Man bøjer og strækker bare kablet efter behov.

Nyheden er forsynet med Lightning stik i den ene ende, så det kan lade mobilen op, mens den hænger f.eks. ved siden af laptop eller desktop skærmen.

Den medfølgende holder kan anbringes med dobbelt klæbende tape eller skruer til selve monitoren, direkte på en væg, en skabslåge. en bordplade eller en bils instrument panel, hvis det er dér, man gerne vil have anbragt sin iPhone på en fleksibel måde.

Mobiltelefonen sidder godt fast i holderen, der vil være oplagt til håndfri telefon opkald, video samtaler eller for en sags skyld også rystefrie selfie billeder.

Bobine Blackout iPhone Cable Mount koster 40 USD eller ca. 280 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bærbar lyd, man kan skuldre