Når bassen er det vigtigste

Øretelefoner i et armbånd

Trådløse øretelefoner har mange fordele, men i hvert fald én ulempe. De er så små, at man let taber dem eller glemmer dem et sted. Det gælder ikke mindst for Apple AirPods. Sikkert, fordi de er så populære og udbredte. Ikke på grund af størrelsen. De fylderr jo faktisk mere end mange rivaler.

Never mind. Apples store salgs-succes med AirPods har fået tilbehørs-branchen helt op på dupperne. Et par gange om måneden dukker nye ideer op til, hvordan man kan undgå at miste de ret dyre ørepropper med musik i:

Alt fra små kufferter i luksus-klassen – har vi set – over billige nøglekæder til beslag, der forvandler AirPods til et par øreringe.

(Foto: Airband)

Airband er det seneste nye påfund. Det er et nyt armbånd til Apple Watch, som har fået indbygget lommer, hvor man kan anbringe sine øretelefoner. Meget oplagt egentlig, for man har sine AirPods lige ved hånden hele tiden. Bogstavelig talt.

Airbands opfinder – Matt Youngblood – forsøger I øjeblikket at skaffe penge til en storproduktion. Det sker via iværksætter portalen Kickstarter, hvor interesserede kan forudbestille et armbånd for 138 kroner. Halv pris i forhold til en senere udsalgspris….

(Indledningsfoto: Airband)

Airband er fremstillet af silikone og ser umiddelbart ud til at være solidt – i hvert fald på billederne. (Foto: Airband)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når bassen er det vigtigste