Lettere at få fat i Snapchat Spectacles

San Francisco er verdens dyreste storby at bo i for singles

Trenden mod at, flere og flere flytter til storbyerne, har den negative effekt, at huslejen og prisen for selv en lille bolig er blevet skyhøje.

Ifølge en ny analyse fra Nested skal en single person i dag tjene mindst 86.000 USD (godt 600.000 kroner) for at have råd til at leje bare en lille lejlighed i San Francisco. Den månedlige husleje er næsten 15.000 kr.

Den høje pris skyldes naturligvis, at Silicon Valley ligger lige syd for byen. Medvirkende er nok også, at San Francisco er en af de storbyer i verden, hvor der bor flest singles – og små boliger derfor er ekstra eftertragtede.

København ligger på en 14. plads over de dyreste storbyer i verden at leje en lille bolig i. I Danmarks hovedstad er huslejen i gennemsnit 795 GBP pr. person – ca. 7.100  kroner – og man skal tjene 558.000 kroner (62.466 GBP) for at have råd til at bo i lejligheden.

Nested er en forholdsvis ny ejendomsmægler med base i London. I sin nye analyse har Nested brugt den typiske kvadratmeter pris i 72 storbyer verden over og 33 bydele i London til at vurdere, hvad en lejlighed til en single person og en familie på fire vil koste i månedlig husleje.

Amerikanske storbyer dominerer den ”kedelige” liste fra Nested. Kedelig for lejere, men sikkert interessant for udlejere af mindre boliger.

Ud over San Francisco finder man New York med helt i toppen af priserne, mens Los Angeles, Washington DC og Miami også er med i den globale Top-12.

London ligger på 11. pladsen, og længere nede ligger f.eks. Tokyo (15), Paris (18), Oslo (20), Stockholm (22), Hamburg (40) og Berlin (42)….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lettere at få fat i Snapchat Spectacles