Nye iPads og iPhones om en måned

Lettere at få fat i Snapchat Spectacles

Øjeblikkets mest omtalte sociale medie – Snapchat – sørger nu for, at et meget større publikum kan købe de eftertragtede og super trendy Spectacles solbriller.

Snapchat lancerede Spectacles sidste sommer, hvor de blev et kæmpe hit blandt teenagere i USA – selvom kun få kunne købe dem.

Snapchat solgte nemlig kun brillerne gennem et par automater og små forretninger langs Californiens solbeskinnede strande. Og selv her har interesserede måttet acceptere ventetider på to til fire uger.

Nu har Snapchat imidlertid åbnet en online butik, hvor Spectacles vil kunne købes for 130 USD pr. par – det er over 900 kroner.

Uheldigvis er det kun amerikanere, der kan købe Snapchat brillerne i online butikken. Europæere og dermed også danskere er udelukket.

Jeg kunne ellers godt forestille mig, at mange danske teenagere ville være vilde med at købe Spectacles til deres nye forår- og sommer-outfit.

Det specielle ved Spectacles er, at solbrillerne indeholder et lille video kamera i stellet:

Trykker man på en knap på siden af brillerne, vil kameraet optage små 10 sekunders ”video snaps” af, hvad solbrille ejeren ser. Samtidig blinker et lille lys på brillernes front – den anden cirkel – om, at brille bæreren optager video.

Klippene overføres trådløst til en smartphone med Snapchat app og herfra videre til brugerens Snapchat profil på nettet, hvor alle vennerne så kan følge med i, hvad afsenderen oplever her og nu.

Snapchats timing med at udvide salget af sine skægge solbriller kan have flere årsager:p

Dels vil man gerne imødekomme den store efterspørgsel efter Spectacles hos publikum, der glat vækker betaler det dobbelte for dem på eBay – bare for at få fat i et par.

Dels kan mange positive omtaler i medierne måske få flere potentielle investorer til at interessere sig i at købe Snapchat aktier, når det hurtigt gående sociale medie går på børsen i New York inden længe….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye iPads og iPhones om en måned