Nu kommer Nokia med et fjernsyn

Samsung på vej med billig folde-telefon

Samsung havde ikke det store held med sin første folde-smartphone, der blev præsenteret for snart et år siden. Galaxy Fold skulle være den store nyhed i 2019, som kunne markere Samsung som verdens absolut førende i mobiltelefoner. Ikke kun i solgte styktal, men også i image, teknologi og gode ideer.

Det lykkedes ikke særlig godt. Samsung måtte trække den kostbare Galaxy Fold tilbage fra markedet kun få uger, efter at de første anmeldere havde fået et eksemplar til test.

Telefonen indeholdt så graverende fejl i displayet og folde-mekanismen, at Samsung valgte at stoppe salget, inden det rigtigt var gået i gang. Galaxy Fold var ganske enkelt kommet for hurtigt på markedet. Telefonen var ikke 100 procent i orden.

(Foto: Samsung)

Nu er Galaxy Fold kommet til salg igen, men den bliver næppe nogensinde en bestseller. Danskerne elsker at købe dyre topklasse mobiler, men 15.899 kroner er alligevel for meget for de fleste.

Samsung har ikke tænkt sig at gentage sin bommert, når den næste folde-mobil kommer på markedet til februar. Den er mindre og først og fremmest meget billigere. Omkring én million sydkoreanske won skal den koste – eller ca. 6.000 kroner.

Specifikationer er endnu ikke kendt. Kun at de vil ligge i mellemklassen og svare til, hvad Samsungs mobiler i Galaxy A familien disker op med. Men Samsung har ladet de første billeder sive, så den endnu ikke officielt navn-givne telefon bliver nok en realitet.

(Foto: Samsung)

Design-mæssigt kunne den godt blive en direkte konkurrent til Motorolas nye Razr, som vi skal få at se inden jul. Razr har mellemklasse kræfter, men skal altså koste 1.500 USD eller ca. 10.000 kroner.

I hvert fald ser Samsungs nye baby spændende og lovende ud….

(Indledningsfoto til artiklen: Samsung)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kommer Nokia med et fjernsyn