Du har penge lige foran øjnene

LibreOffice udfordrer Microsoft

Microsoft sidder på markedet for kontorpakker. Office er her og der og allevegne – også i den ret nye Office 365 udgave, der er sky baseret.

Nogle bruger måske Googles gratis kollektion af kontor relaterede apps, der tilsammen udgør en konkurrent til Microsoft Office.

Meget færre kender til LibreOffice, der har eksisteret i en del år som ”open source” software – og derfor kan downloades gratis.

LibreOffice bruges mest af entusiaster og nørder, selvom programpakken fortjener en meget større udbredelse.

Folkene bag ”Libre” har bare ikke samme marketing muskler til rådighed som Microsoft og Google. Til gengæld er LibreOffice også menneskene bag, kultur, kreativitet, dele-økonomi og samarbejde.

Den nye 5.3 version af LibreOffice kom på gaden for et par dage siden – til Windows, Mac og Linux styresystemerne.

Pakken indeholder Writer tekstbehandling, Calc regneark, Impress (PowerPoint konkurrent), Draw grafik, Base database og Math regneprogram.

LibreOffice 5.3 har først og fremmest fået en ny, intuitiv og eksperimenterede brugerflade. Desuden er kommet støtte til fælles dokumenter via skyen plus en række forbedringer og mindre udvidelser, der gør brugen af de forskellige programmer mere fleksibel og effektiv….

 

https://www.youtube.com/watch?v=3KC0ZdcA6s8

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du har penge lige foran øjnene