Elcykel med musik i

Bedre ørenlyd fra LG

(Foto: LG)

På det danske marked markerer LG sig mestendels på sine tv-apparater, men Sydkoreas nummer to efter Samsung har også et fint udvalg af f.eks. øretelefoner, party-højttalere, hårde hvidevarer, soundbarer og computer-skærme.

Det seneste fra LG er de hidtil mest ambitiøse øretelefoner i Tone Free familien. Tre nyheder er på vej, hvor især topmodellen T90 ser interessant ud.

Tone Free T90 kombinerer nemlig et aktivt støjreduktions-system (ANG) med 3D-lignende lyd takket være Spatial Audio teknologi.

Tone Free T90. (Foto: LG)

LG indbygger sågar hele to Spatial Audio teknologier fra henholdsvis Dolby Atmos og britiske Meridian Audio. Begge kan følge lytterens hovedbevægelser og sikre en mere medrivende og intens oplevelse.

LG lover en markant forbedring i lydkvaliteten på alle tre nye øretelefoner, når man sammenligner med tidligere generationer af Tone Free buds.

Den skal fremkomme via helt nydesignede ørepropper, der har fået større drivere – højttaler-enheder – på 11 millimeter. De er fremstillet af let graphene og har et optimeret klangrum til at forstærke især bastonerne.

Tone Free T90. (Foto: LG)

LG har indbygget Qualcomms seneste nye Snapdragon Sound chip, der sikrer både en stabil trådløs forbindelse med minimal forsinkelse og afspilning i 24 bit / 96 kHz lydkvalitet.

Tone Free T90 har tre mikrofoner i hver side plus et Voice Pickup filter, der automatisk fremhæver bærerens stemme og nedtoner baggrunds-lyde under telefon-samtaler.

Den aktive støjreduktion skal være mere avanceret, end hvad man normalt ser på og lytter til på markedet.

Det indeholder således et high-sample-rate filter til effektiv isolering fra lyde, der kommer fra verden udenfor.

Her er de tre nye design af LG øretelefoner. De avancerede T90 er i midten, mens sports-varianten er til højre. (Foto: LG)

 

Desuden skal en ”real-time optimizer” automatisk tilpasse lydbillede og lyd-niveau til forholdene i brugerens øregange.

Selve øretelefonerne, men ikke den medfølgende bæreæske, er IPX4 certificerede, så de kan tåle sved og vådt hår, når bæreren hører musik under motion og fitness. Det samme gælder lette regnbyger.

Til gengæld har bæreæsken meget smart indbygget ultraviolet lys, så øretelefonerne kan desinficeres, når de ligger til opladning.

Batteriet skal sikre op til ni timers spilletid, når støjreduktionen er slukket. Husker man at lægge øretelefonerne i bæreæsken, når de ikke er i brug, kan spilletiden øges til 29 timer uden at se en stikkontakt.

Tone Free T90. (Foto: LG)

Sammen med de avancerede Tone Free T90 præsenterer LG også en billigere T60 version, der kommer uden Dolby hoved-tracker og ANC støjreduktion.

Desuden lancerer LG to sports-orienterede TF7 og TF8 øretelefoner. Begge har IP67 klassificering, så man også kan have dem på i stærk regn og brusebad.

TF7 og TF8 har et særligt SwivelGrip design der skal holde øretelefonerne på plads, selv når det går hårdt til under fitness.  Spilletiden er lidt længere end på topmodellen – nemlig 10 og 30 tier.

For alle de nye Tone Free øretelefoner fra LG gælder, at de kommer på markedet i slutningen af august. Priserne er endnu ikke frigivet….

Bæreæsken til T90 har integreret ultraviolet desinficering af øretelefonerne. (Foto: LG)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elcykel med musik i