Stor mobil til mini pris

Vi drikker øl anderledes

(Foto: Elevate / Pexels)

Meget har ændret sig hos Familien Danmark, siden vi blev overfaldet af Corona pandemien for 2,5 år siden.

Mange flere er f.eks. begyndt at arbejde helt eller delvist hjemmefra, fordi dét fik vi smag for, da vi blev smidt hjem fra arbejdspladsen under Corona.

Vi køber også mere ind via internet. Ikke mindst dagligvarer, fordi vi ikke havde lyst til at vade rundt i halvfyldte supermarkeder med maske på og en risiko for at blive smittet.

Selvfølgelig måtte de fleste også drikke deres øl og cocktails hjemme i stuen, fordi barer, cafeer og vores lokale værtshus var lukket.

(Infografik: Statista.com)

Mange er vendt tilbage til deres stamsted, efter at Corona-faren er mindsket, og det hyggelige sted, hvor du møder vennerne, igen er åbnet.

Men langt fra alle: En ny Statista analyse i Europas fem største lande afslører, at mange har ændret deres drikkevaner. Markant flere end før pandemien nyder stadig deres øl, vin og drink derhjemme.

Selv i Spanien, hvor det  hører med til kulturen at spise og drikke ude både til frokost og aften.

I dag foregår det hos to procent flere spaniere end i 2019, mens forskellen ni procent i Tyskland,

I Spanien foretrækker 83 procent igen at drikke ude. Det samme gælder I England, mens franskmændene i langt overvejende grad sidder derhjemme med glasset foran sig….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stor mobil til mini pris