Samsung klar nr. 1 i Europa

Netflix erobrer Spotify

 

(Foto: Paula Belen Lucero / Pixabay)

Verdens to største streaming tjenester – henholdsvis på video og musik – skal åbenbart forsøge at hjælpe hinanden lidt i markedsføring.

Netflix er den, der har mest behov. Streaming-giganten er nemlig for første gang begyndt at gå tilbage i medlemstal, efter at Netflix skovlede nye medlemmer ind i millionvis under Corona pandemien.

Folk sad jo hjemme hele tiden og havde ofte ikke andet at lave end at tænde for tv-serier og film på skærmen.

Det øgede samarbejde mellem streaming-giganterne byder bl.a. på åbning af en ny nordisk Netflix-hub med soundtracks og spillelister fra de mest populære tv-serier fra Netflix.

(Foto: Souvik Banerjee / Unsplash)

Stort set alle Netflix serier er tæt knyttet til musik. Det kan både være titel-melodien eller ofte musik fra selve handlingen, der ender som ørehængere hos seerne. Faktisk kan de fleste identificere film eller tv-serie ved bare at høre musikken derfra.

Netflix og Spotify har arbejdet hånd i hånd siden 2021 på verdensplan, men det er først nu, at Skandinavien og Danmark er omfattet.

På den nye Spotify-hub, der blev åbnet i går, kan man bl.a. finde soundtracks til Netflix trv-serierne ”Young Royals”, ”Ozark”, ”Stranger Things”, ”Fast Cash”, ”Clark”, ”La Casa de Papel”, ”Heartstopper”, ”Elite og ”Bridgerton”. Yderligere sange vil blive tilføjet løbende.

“Nogle af vor tids mest kendte sange er blevet ikoniske netop ved at blive hørt i tv-serier. En Netflix-succes markeres tydeligt på Spotify, når fans strømmer til og lytter til soundtracket,” fortæller Amanda Waldås. Hun er Nordic Consumer Marketing Manager Nordics hos Spotify.

Netflix-afsnittet kan nemmest findes ved blot at indtaste ”netflix” i søgefeltet på Spotify….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung klar nr. 1 i Europa