Store nyheder på vej til Windows 10

Spotify lancerer ”Stories”

(Foto: Cottonbro / Pexels)

Begrebet ”Stories” i sociale medier stammer oprindeligt fra Snapchat. Hurtigt efter blev den gode idé kopieret til både Instagram, Facebook, Twitter, YouTube WhatsApp, Linkedin – og nu ruller den langsomt ud på Spotify som ”Storyline.”

Den populære musik streaming tjeneste viste den nye feature første gang i maj, hvor kun amerikanske brugere af Spotify fik lov til at prøvekøre den i en periode.

Da fik en håndfuld kunstnere mulighed for at dele videoer og mere indhold om dem selv end bare musikken og nogle få fotos.

Nu kunne det se ud, som om Spotify tager et tilløb nummer to med Storyline. Kun til brugere af app’en på iPhone og Android og formentlig igen begrænset til USA.

(Foto: Spotify)

Spotify gør ikke reklame for den nye feature, fordi den stadig kun er en prøve-version. Men det kunne være værd at tjekke på jeres egne Spotify apps, om den også fungerer herhjemme.

I givet fald vil det være sammen med Spotifys store Christmas Hits spillelister, der blev opdateret i går fredag.

Spotify har allieret sig med en række kendte stjerner som Jennifer Lopez, Kelly Clarksaon og Pentatonix, der leverer Instagram-agtige stories sammen med deres julemelodier.

Efter sigende skal Storylines også dukke op hos andre kunstnere som på f.eks. Megan Thee Stallions debut album ”Good News” og Iann Diors emo-rap nummer ”Tear Drop.”

Spotify vil ikke oplyse, om Storyline funktionen vil blive rullet ud bredt og i givet fald hvornår. Men eftersom det nu er anden gang, at den vises, kunne tyde på, at det snart må ske….

(Foto: Spotify / Twitter)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store nyheder på vej til Windows 10