Elbil fabrikant laver egen mobil

Hørebøffer til det hele

(Foto: Turtle Beach)

Når man er ivrig computerspiller og sidder timevis hver dag foran sin skærm, bruger de fleste hovedtelefoner for ikke at forstyrre resten af familien med bulder og brag og hvinen fra racerbiler på den virtuelle bane.

Problemet er blot, hvis man har flere steder, man spiller sine games – på forskellige konsoller, pc’er, mobiler og tablets.

Så kan man som regel ikke bruge samme hovedtelefoner, fordi stik og konnektorer ikke passer på kryds og tværs. For mange betyder det, at de må købe flere hørebøffer.

Godt for producenterne, der tjener ekstra. Dårligt for forbrugerne, der skal punge ud og skal holde styr på, hvilke hovedtelefoner som nu passer til Xbox, PlayStation, Nintendo, gamer-pc psv.

(Foto: Turtle Beach)

Amerikanske Turtle Beach har som mange andre hovedtelefoner, som passer til hver enkelt platform. Som noget nyt og sjældent har Turtle Beach nu også hørebøffer, der fungerer alle steder.

Der er tale om de nye Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max, som man f.eks. kan bruge både på Sony PlayStation og Microsoft Xbox konsoller.

Dertil kommer, at de nye hovedtelefoner, som kommer på markedet den 8. maj, også kan bruges problemfrit på pc og Nintendo Switch. Alt sammen trådløst.

Hemmeligheden ligger i en ny smart Wi-Fi dongle, der gør det muligt at skifte mellem Xbox og USB mode

Lyd og design skal være typisk Turtle Beach, men de anvendte materialer en smule bedre end fra andre af mærkets hørebøffer. Det vil bl.a. sige mere metal i konstruktionen og Memory Foam til ørepuderne.

Prisen bliver derfor også højere. Ude i Europa skal nyheden koste 200 euro mod forgængerens 180. De danske priser kendes endnu ikke.

Hovedtelefonerne kan spille i imponerende 40 timer på en opladning. De fås i farverne sort og mørkeblå og kan forudbestilles på Turtle Beach’ hjemmeside nu….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elbil fabrikant laver egen mobil