Chrome er altdominerende

Spiller du til en guldmedalje?

(Foto: ColorWare)

Lille amerikanske ColorWare har specialiseret sig i at fremstille farverige covers og «skins», der giver nyt liv og måske et mere retro look til sine iPhones, iPads, MacBooks, Airpods og Microsoft Xbox konsoller.

Det seneste nye skal få den sikkert i forvejen ret anseelige investering, man har kastet i sit gamer-udstyr derhjemme, til at se endnu mere kostbar ud.

Helt bogstaveligt, for ColorWare har pakket spilcontrollere til Sony PlayStation og Microsoft Xbox One ind i ægte 24 karat guld. Det kan man da kalde bling.

Indendørs er controllerne ret konventionelle. Det er det ydre, der tæller. Guldbelægningen er f.eks.  påført i en kompleks proces, som sikrer lang holdbarhed. Overfladen kan tåle både sved, tryk og splat fra flyvende cola-dråber uden at tage skade.

(Foto: ColorWare)

PlayStation udgaven har indbygget mikrofon og og dynamiske udløsere og triggere, der er super-præcise. Knapperne har en mørk overflade, og controlleren giver effektiv fysisk feedback – haptisk,

Tilsvarende kommer Xbox varianten med en hybrid D-pack og triggere med en særlig ru overflade for at give spilleren en så overbevisende oplevelse som muligt.

ColorWare producerer spilcontrollerne i mange forskellige kulører og farve-kombinationer. De mest fornemme er 24k Gold varianten, der koster 299 dollars eller ca. 2.000 kroner stykket.

Måske en idé som præmie til den, der har vundet en gamer-konkurrence eller som svar på, at farmand gik et guldur i fødselsdagsgave….

(Foto: ColorWare)

(Foto: ColorWare)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chrome er altdominerende