En mobil med Linux?

Find min rygsæk

(Foto: Targus)

Alle, der ejer en nyere iPhone, kender Apples smarte ”Find My” teknologi. Den gør det nemmere at finde sin mobil eller anden Apple gadget, når man har glemt den, fået den stjålet eller ikke kan huske, hvor man lagde den sidst.

Nu spreder Find My ideen sig også til rygsække.

Tilbehørs-specialisten Targus har nemlig præsenteret sin nye Cypress Hero Backpack, der har Apples ”location tracker” integreret. Så kan man altid finde sin rygsæk ved hjælp af Find My netværket, hvis den forsvinder.

Man kan også gå den modsatte vej: Hvis ens iPhone bliver væk, kan man blot trykke på en knap i rygsækken, og den vil straks ”pinge” telefonen via mobilnettet.

Det eneste krav er, at man har sat «Find My” op i den medfølgende Targus app. Den giver så samtidig et par ekstra funktioner til at beskytte rygsækken mod tyveri.

(Foto: Targus)

Man kan f.eks. opsætte ”geofencing” alarmer: Når rygsækken bevæger sig uden for en på forhånd defineret geografisk afstand, vil ejeren blive advaret på sin iPhone.

Desuden indeholder Targus Cypress Hero en elektronisk tyveri-alarm, der kan støje ganske meget, når uvedkommende åbner rygsækken eller forsøger at flytte den.

Elektronikken sidder diskret I rygsækken og skal ikke genoplades hele tiden ligesom en iPhone. Via et USB-stik kan man nøjes med at gøre det én gang om året.

Naturligvis er rygsækken ”grøn” og fremstillet af bl.a. 26 genbrugte plastik-flasker. Nyheden er samtidig vandtæt efter IPX 3 specifikationerne. Det betyder, at man ikke skal tage den med ud at svømme, i brusebad eller lægge den i en vandpyt.

Targus Cypress Hero Backpack kommer på markedet til foråret og skal koste 150 dollars. Det svarer til ca. 1.000 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mobil med Linux?