Robot-kat bekæmper stress

IKEA forbedrer Symfonisk

(Foto; IKEA)

(Opdateret) For nogle år siden gik møbelgiganten IKEA sammen med Hi-Fi specialisten Sonos for at skabe en ny serie trådløse højttalere.

Første konkrete resultat var Symfonisk Wi-Fi reolhøjttaleren, der er udviklet af Sonos, men skabt i typisk IKEA design, så den matcher med indretningen i de fleste stuer og soveværelser uden at vække opsigt.

Noget kunne tyde på, at IKEA og Sonos mener, at Symfonisk boksen trænger til en opgradering.

Det gøres helt uden de store armbevægelser, og forskellen på den nye og den gamle model er svær at se. Faktisk kun på, at volumen-knapperne er flyttet – og at strømledningen er længere end før.

Indendørs er der sket flere ting: Symfonisk har fået en stærkere processor, mere RAM-hukommelse og en strømforsyning, der bruger mindre energi.

(Foto: IKEA)

Nyheden kan parres med flere bokse af samme slags eller med andre Symfonisk højttalere for at skabe en bedre stereo-effekt.

Symfonisk vil fortsat bruge 2,4 og 5 GHz Wi-Fi til streaming. Desuden har de AirPlay 2, så de kan fungere godt sammen med Apple gadges.

Det er ikke usædvanligt, at Sonos opgraderer sine produkter på denne diskrete facon. Det skete f.eks. i 2019, da Sonos en ny processor og Bluetooth LE til sin Sonos One højttaler – og senest med One SL boksen, der fik en mere effektiv Wi-Fi radio.

Indtil videre er anden generation af Symfonisk kun dukket op i IKEA’s hollandske varehuse, hvor nyheden sælges for 99 euro.

Den danske IKEA hjemmeside nævner ikke noget (endnu) om forbedringerne, men viser den nye i fotos og i hvid udgave. Prisen er ud til at være steget fra 799 til 999 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Robot-kat bekæmper stress