For ”gammel” til moderne elektronik?

Garmin bliver mere moderigtig

Vivomove Sport. (Foto: Garmin)

Garmin er måske ikke det mest omtalte smartwatch på markedet, men på den anden side er de ret dyre Garmin produkter at betragte som de digitale sportsures Mercedes eller Rolls-Roycer.

Det gælder også for de to nyeste tilføjelser: Garmin vivomove Sport ligner et analogt ur, men gemmer på de mest almindelige sundheds- og fitness-relaterede features. Og Garmin Venu 2 Plus smarturet, der bl.a. har fået stemmestyring via en tilknyttet mobiltelefons digitale assistent.

Det helt specielle ved vivomove Sport er, at man ser rigtigt tikkende visere bevæge sig på urskiven. Det gør uret klassisk moderigtigt i en række trendy varme lfarver plus en blød grøn.

Hvis man har brug for smartwatch funktionerne, klikker man blot på urskiven. Viserne forsvinder, og frem kommer et display med adgang til en masse digitale finesser:

Vivomove Sport. (Foto: Garmin)

Det er f.eks. pulsmåler, Body Battery energi-overvågning, stress-registrering, søvn-management samt en stribe sports-apps inklusive yoga, styrketræning, pilates, cardio, løbebånd, cykling og jogging. App’ene kan arbejde med eller uden GPS på mobiltelefonen til f.eks. afstands-måling.

Vivomove Sport henvender sig specielt til motions-aktive kvinder og indeholder derfor også features som menstruations-cyklus og registrering af graviditet.

I modsætning til mange andre smartwatches kan Garmin vivomove Sport bruges med både Android telefoner og Apple iPhones.

Uret kører i op til fem dage på en batteri-opladning, Det koster 1.399 kroner.

Garmins anden nyhed – Venu 2 Plus – er et mere traditionelt unisex smartwatch, der dog også rummer de specielt kvinde-relaterede features.

Uret har alle de sundheds- og fitness-relaterede funktioner, man forventer af et moderne ur. Det vil bl.a. sige hjerte-overvågning, Pulse Ox, stress-registrering, energi-tjek, søvn-score og masser af apps til sport og træning.

De omfatter bl.a. aktiviteter som gåture, køb, Hiit, cykling, svømning i pool, indendørs klatring, hiking og vandring og avanceret styrketræning med muskelkort-grafik.

Den store forskel til andre Venu ure fra Garmin er, at det nye giver adgang til at modtage telefon-opkald direkte på håndleddet og bruge mobiltelefonernes stemme-assistenter til f.eks. at sende beskeder og stille spørgsmål.

Venu 2 Plus (Foto: Garmin)

Garmin nyheden er fremstillet i rustfrit stål i en 43 mm urkasse, der fås i tre farver, AMOLED displayet er gemt bag ridsefast Corning Gorilla Glass 3.

Batteri-levetiden er ni dage som ur og otte timer med GPS og musikken tændt. Via en hurtig oplader kan man sende strøm nok til en hel dags brug af uret ind på kun 10 minutter.

Endelig fungerer det nye Garmin Venu Plus med både Android og iPhone. Prisen ligger på 3.499 kroner….

Venu 2 Plus (Foto: Garmin)

Venu 2 Plus (Foto: Garmin)

Vivomove Sport. (Foto: Garmin)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For ”gammel” til moderne elektronik?