Smart lyd i retro look

Skærm på en ny måde

(Foto: LG)

Designerne hos sydkoreanske LG må have det sjovt, for de får lov til at vise kreative og meget anderledes forslag til gadges, som de færreste andre ville turde vise frem.

Tag nu for eksempel den nye Dual Up skærm, der viser en helt ny måde at multitaske på. Fremfor at have de forskellige vinduer stående side om side placerer LG dem oven på hinanden.

Det kræver en skærm, der er nærmest firkantet. Mere præcist i 16:18 format og med mulighed for at vise billeder i 2.560 gange 2.880 punkters kvalitet.

(Foto: LG)

Med sine 27,6 tommer er LG Dual Up en ganske stor svend at have stående på sit skrivebord. Her kan den afløse to 21 tommers skærme, der ville fylde endnu mere.

LG klarer sig med meget tynde rammer på tre sider af displayet. Det kan arbejde med HDR10 til realistisk farve-gengivelse. Kontrasten er på 1.000:1 og lysstyrken på 300 nits.

Det er dog det unikke design, som tiltrækker mest ved Dual Up. Tænke sig f.eks, at man kan køre et computerspil med action øverst og kommentarer nederst. På samme måde kan skærmen bruges til video-møder.

Desværre har LG ikke noget officielt bud på pris eller, hvornår den spændende skærm kunne tænkes at komme på markedet….’

(Foto: LG)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart lyd i retro look